Ρόδος: Βάρος και στο ντόπιο στοιχείο!

Ρόδος: Βάρος και στο ντόπιο στοιχείο!

Ρόδος: Βάρος και στο ντόπιο στοιχείο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος έχει στη μεταγραφική της λίστα και ποδοσφαιριστές από το νησί μας, όπως δήλωσε ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος. «Θέλουμε παιδιά που θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας», είπε

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθουν και Ροδίτες παίκτες κατά την περίοδο των μεταγραφών άφησε ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος σε δηλώσεις που έκανε αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία. Ο ίδιος τόνισε ότι αρχικά θα τελειώσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ και από εκεί και πέρα η ομάδα θα ασχοληθεί με τις μεταγραφικές της κινήσεις. Ο τεχνικός της Ρόδου είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Θεωρήσαμε σωστό να μιλήσουμε με όλα τα παιδιά που ανήκουν στο υπάρχον δυναμικό και αφού τελειώσουμε με αυτό θα προχωρήσουμε στις συζητήσεις με παίκτες που αποτελούν τους μεταγραφικούς μας στόχους. Η παραπάνω κατηγορία, ειδικά αν είναι η Super League απαιτεί οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα μας έχει πολλά καλά στοιχεία τα οποία θέλουμε να τα βάλουμε σε πλήρη λειτουργία και οτιδήποτε μας λείπει να το συμπληρώσουμε»

Για το νέο αγωνιστικό προφίλ είπε:
«Μέσα στα παιδιά που θα έρθουν θα είναι και ορισμένοι νεαροί παίκτες. Μακάρι να είναι από το νησί της Ρόδου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές για να έρθουν παιδιά που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που θέτουμε εμείς. Θέλουμε δηλαδή να έρθουν παιδιά που θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας στην οποία θα παίξουμε. Ήδη έχουμε στοχεύσει και σε Ροδίτες παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και θέλουμε να τους φέρουμε πίσω. Επίσης αν υπάρχουν κάποιοι νεαροί παίκτες που μπορούν να δουλέψουν σε αυτό το επίπεδο το οποίο πάμε, τότε δεν θα πούμε όχι. Θα τον δούμε τον παίκτη. Θέλουμε να αξιολογήσουμε όλες τις περιπτώσεις πριν πάρουμε οριστικές αποφάσεις».

Για το αν μια Ροδίτικη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους σε επαγγελματική κατηγορία μπορεί να στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες, απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι άμεσα δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό. Σίγουρα όμως αν προσεχθεί το κομμάτι αυτό, θα υπάρξουν παίκτες που μπορούν να αναδειχθούν. Από τα παιχνίδια που έχω δει έως τώρα στο τοπικό της Ρόδου, μπορώ να πω ότι υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να προχωρήσουν και να αποτελέσουν στόχο μιας επαγγελματικής ομάδας».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα