Σε φυλάκιση 13 μηνών καταδικάστηκε ο 38χρονος Πακιστανός επιδειξίας

Σε φυλάκιση 13 μηνών καταδικάστηκε ο 38χρονος Πακιστανός επιδειξίας

Σε φυλάκιση 13 μηνών καταδικάστηκε ο 38χρονος Πακιστανός επιδειξίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1813 ΦΟΡΕΣ

Με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας

Ένοχος με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας κρίθηκε χθες από το αυτόφωρο, ο 38χρονος Πακιστανός που συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου να … επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα!

Πάντως ενώπιον του δικαστηρίου όπου βρέθηκε χθες το μεσημέρι, ο 38χρονος αλλοδαπός αρνήθηκε ότι αυνανιζόταν, όπως καταγγέλθηκε από συμπολίτες μας που βρίσκονταν στο σημείο της σύλληψής του, αλλά πως αισθάνθηκε φαγούρα στα απόκρυφα μέρη του και την ώρα που πήγε να … ξυστεί, τον είδαν οι δύο γυναίκες που ήταν εκεί μαζί με τα δύο παιδιά τους!

Ο αλλοδαπός κατά την ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου, ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη από το δικαστήριο τονίζοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει.

Τελικά ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών με τριετή αναστολή.

Το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πακιστανού σημειώθηκε προχθές περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκο στην πόλη της Ρόδου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Άμεσο Δράση (100), ο αλλοδαπός είχε τσιτσιδωθεί στο συγκεκριμένο σημείο από το οποίο μάλιστα διέρχονταν και μικρά παιδιά.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σε βάρος του 38χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και με αυτή παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου