Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Συγγνώμη να ζητήσουν μόνο από το Θεό

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη:  Συγγνώμη να ζητήσουν μόνο από το Θεό

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Συγγνώμη να ζητήσουν μόνο από το Θεό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 854 ΦΟΡΕΣ

Εξοργισμένος εμφανίστηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί της Κω, με κατηγορούμενο τον έναν από τους δύο καταδικασμένους δολοφόνους, τον 23χρονο δηλαδή Αλβανό.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι εξοργίζεται βλέποντας να μιλούν οι γονείς του δολοφόνου της κόρης του, χωρίς ντροπή. «Δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις ψυχούλα μου. Ούτε κι εμάς και κυρίως τη μητέρα σου» – έγραψε αναφερόμενος στην κόρη του.

Ο ίδιος εξαπέλυσε επίσης επίθεση και στους γονείς του δεύτερου κατηγορούμενου, λέγοντας ότι έχουν μεγάλη ευθύνη για τη συμπεριφορά και τη γενικότερη κατάστασή του. Για τη συγγνώμη που ζήτησαν δημόσια οι γονείς του Αλβανού σημείωσε: Ποιά συγνώμη. Συγνώμη να ζητήσετε μόνο από το Θεό.»

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η τοποθέτηση (στην ίδια ανάρτηση του Γιάννη Τοπαλούδη) της γνωστής δικηγόρου του νησιού μας κας Μαρίας Κρικοπούλου, η οποία σημειώνει μεταξύ άλλων:
« Κύριε Γιάννη να βλέπατε τη φάτσα του Αλβανού μέσα στο ΜΟΔ της Κω. Ρευόταν και αστειευόταν συνεχώς με τον Ρομά. Καμία συγγνώμη δεν είναι αρκετή ούτε για την Ελένη σας ούτε για τη 19χρονη που βίασε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία του παιδιού σας. Στην κ. Ανακρίτρια δήλωσε ότι είναι αθώος διότι απλά μετέφερε τον ΡΟΜΑ για να κάνει σεξ με την ΑΜΕΑ και μετά έφυγε.

Αφού κατάλαβε ότι δεν τον συμφέρει η κόντρα με τον ΡΟΜΑ, αλλάζει ρότα υπεράσπισης και λέει πως ήταν συναινετική η συνεύρεση. Έλεος!»

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια