Λίφτινγκ στο γήπεδο των Μαριτσών

Λίφτινγκ στο γήπεδο των Μαριτσών

Λίφτινγκ στο γήπεδο των Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Νέα όψη θα αποκτήσει σύντομα το γήπεδο των Μαριτσών. Και αυτό επειδή αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν σημαντικές εργασίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η αρχή έγινε από τα αποδυτήρια του συλλόγου. Με την πολύτιμη βοήθεια των ίδιων των μελών της διοίκησης αλλά και άλλων φίλων, οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Σε ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε ο ίδιος ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Σε προηγούμενα δελτία είχαμε προαναγγείλει τη σύσταση υγειονομικής επιτροπής με αυξημένες αρμοδιότητες. Η επιτροπή θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πιστή εφαρμογή όλων των οδηγιών προς αποφυγή διάδοσης του COVID 19. Η επιτροπή ήδη ξεκίνησε εντατικά την ολική ανακαίνιση αποδυτηρίων για την υγειονομική ασφάλεια αθλητών και ασκουμένων.

Επίσης, κατασκευάζονται αποχωρητήρια WC. Πέραν του Αντιπροέδρου Εμμανουήλ Κασσανή και Κωνσταντίνου Δελασέρα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών Σάββας Παπαδημήτρης και θεοφάνης Λορέτζος για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων εις αυτές. Σημειώνουμε ότι οι εργασίες διεξάγονται με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. και από διαχρονικούς φίλους».

«Τέλος» ο Παπαδημήτρης
Στο μεταξύ, όπως αναμενόταν, η διοίκηση ανακοίνωσε χθες το τέλος της συνεργασίας με τον Μανώλη Παπαδημήτρη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα αλλά περνάει και από το μυαλό του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η διοίκηση ανακοίνωσε για το θέμα αυτό τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο τη λύση συνεργασίας με τον Αρχηγό της Ομάδας μας Εμμανουήλ Α. Παπαδημήτρη. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο του σταθμό. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στον τόπο μας και στην ομάδα μας. Αφήνει πίσω του σπουδαία επιτεύγματα με την ομάδα, ενώ αποτελεί παρακαταθήκη για τους νεότερους αθλητές του χωριού μας».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου