Μηνάς Νικολάου: Μια κομματική οργάνωση πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση

Μηνάς Νικολάου: Μια κομματική οργάνωση  πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση

Μηνάς Νικολάου: Μια κομματική οργάνωση πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη νέων μελών στις οργανώσεις της ΝΔ το φθινόπωρο εξέφρασε μιλώντας στο Notosnews και την «Απογευματινή Ενημέρωση» ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μηνάς Νικολάου.

«Το έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι επιθυμώ να είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στη ΝΟΔΕ. Θέλω να είμαι υποψήφιος όχι γιατί μου αρέσει η καρέκλα αλλά γιατί πιστεύω ότι έχω προσφέρει πολλά σε αυτό το χώρο και τα στελέχη της ΝΔ το γνωρίζουν. Δεν έχω να κερδίσω τίποτε. Δεν θέλω να πολιτευθώ ούτε να πάρω κάποια θέση. Βλέπω ότι ενώ η κυβέρνηση αγωνίζεται για το θέμα της πανδημίας εδώ αντί να μετέχουν όλα τα κομματικά στελέχη ενωμένα αλληλοκατηγορούνται δημόσια. Για μένα αυτό είναι το χειρότερο για την εικόνα της κομματικής βάσης», είπε ο κ. Νικολάου.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόσληψη γιατρού στο Δήμο Ροδου και την επιλογή του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ ο κ. Νικολάου είπε.

«Κάθε δημόσια υπηρεσία όταν προσλαμβάνει κάποιον πρέπει να του απαιτεί από ό,τι ίσχυε παλαιότερα να υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν λαμβάνει μισθό από άλλο φορέα. Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες είναι νόμιμο αυτό που έγινε. Όμως υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξεως», δήλωσε ο κ. Νικολάου.

Όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ τα κομματικά στελέχη πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις πράξεις τους.

Όσο για την αντίδραση της ΝΟΔΕ στην επίσκεψη και κυρίως στις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας ο κ. Νικολάου τόνισε πως ο ίδιος τουλάχιστον αντέδρασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσο για τη μη αντίδραση της ΝΟΔΕ στην κριτική που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Μαρκόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις απόψεις του για τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ ο κ. Νικολάου είπε:
«Η ΝΟΔΕ πρέπει να αντιδρά αμέσως σε ό,τι γίνεται και αφορά στελέχη της ΝΔ και να απαντά. Είναι κρίμα να κατηγορείται ο πρόεδρος της ΕΞΡ και να μην υπάρχει αντίδραση. Από τη στιγμή που είναι στέλεχος έπρεπε να υποστηριχθεί. Τα αντανακλαστικά μιας κομματικής οργάνωσης πρέπει να είναι σε εγρήγορση» είπε ο κ. Νικολάου.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο