Κι άλλες βραβεύσεις για την Dingo Marketing Team

Κι άλλες βραβεύσεις για την Dingo Marketing Team

Κι άλλες βραβεύσεις για την Dingo Marketing Team

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία προσέθεσε 2 ακόμα βραβεία στο ενεργητικό της

Ακόμα δύο βραβεύσεις σε εθνικό επίπεδο ανακοίνωσε η εταιρεία Dingo Marketing Team, η οποία ως γνωστόν δραστηριοποιείται στο χώρο του digital strategy και του τουρισμού.

Οι βραβεύσεις προέρχονται από τα φετινά «Tourism Awards», τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και αφορούν:

α) Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Cost Saving Technology» για το λογισμικό «Moses».
Το λογισμικό σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την απόδοση online και offline καμπανιών marketing επιχειρήσεων σε σχέση με το budget, προκειμένου να μειώνεται το κόστος και να αυξάνεται η απόδοση μιας καμπάνιας.

β) Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Online Strategy» για τη διεθνή καμπάνια προβολής του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου (αντίστοιχη βράβευση είχε λάβει και για την καμπάνια του προηγούμενου έτους).
Με τις δύο παραπάνω βραβεύσεις, η εταιρεία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την εικόνα της ως μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις καινοτομίας και ψηφιακής στρατηγικής στην Ελλάδα, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα και η Ρόδος, το «ακρωτήρι της Ελλάδας», μπορεί να αποτελέσει τόπο τεχνολογικής και ψηφιακής καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Dingo Marketing Team έχει λάβει μέχρι σήμερα εννέα διεθνή και ελληνικά βραβεία και πιο συγκεκριμένα: 6 βραβεία από τα «Tourism Awards», 2 διεθνή βραβεία από τα «Communicator Awards» και ένα διεθνές βραβείο από τα «W3 Awards».

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωσή της, η εταιρεία είναι μέλος του ΣΕΤΕ, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τεχνολογίας και Τουρισμού, Google Partner και Yandex Partner. Από τον Φεβρουάριο του 2020 λειτουργεί το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Channel of Care», ενώ τον Απρίλιο εξέδωσε σε συνεργασία με την ΕΞΡ, το ΣΔΞΡ και την ΑΝΚΟ δωρεάν ebook και έρευνα με τίτλο «COVID-19 MAZI».

Ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ραφαήλ Κουδούνης σε δήλωσή του σχετικά με τη βράβευση ανέφερε: «Τα βραβεία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ένδειξη ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ως προς την ποιότητα της δουλειά μας. Παρακινούμε όλους τους νέους της ηλικίας μας να συνεχίσουν να αγωνίζονται για το όραμά τους ανεξαρτήτως των συνθηκών».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο