Στον αέρα η έκθεση Κρεμαστής!

Στον αέρα η έκθεση Κρεμαστής!

Στον αέρα η έκθεση Κρεμαστής!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1227 ΦΟΡΕΣ

Στον αέρα βρίσκεται η φετινή έκθεση πανελλήνιας χειροτεχνίας Κρεμαστής, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα ανοίξει ή όχι λόγω των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της πανδημίας.


Μέχρι σήμερα η περιφέρεια δεν έχει πάρει κάποιες διευκρινίσεις ή οδηγίες για την έκθεση, και ως εκ τούτου ίσως τελικά να μην πραγματοποιηθεί η φετινή 55η διοργάνωση. Αν τελικά ακυρωθεί, θα είναι η πρώτη φορά που η έκθεση δεν θα πραγματοποιηθεί.


Μέσα από τη διοργάνωση που συγκέντρωνε εκθέτες από όλη τη χώρα υπήρχε η δυνατότητα επίδειξης, επί τόπου πώλησης, αλλά και δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου.


Μάλιστα καλούνταν να συμμετάσχουν και να έχουν παρουσία στο περίπτερο της περιφέρειας όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες.


Αξίζει να αναφερθεί χαρακτηριστικά ότι πέρυσι οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να δηλώσουν μέχρι και τέτοια μέρα (21 Ιουνίου) το ενδιαφέρον τους για να μπορέσουν να συμμετάσχουν.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο