Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 του Ιούνη) το ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη» οργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε όλη την επικράτεια.

Στο νησί μας το Πολυδύναμο Κέντρο Ρόδου και η Κινητή Μονάδα Ρόδου θα βρεθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά και απομακρυσμένες περιοχές δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία με ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις υπηρεσίες μας.
Για την εβδομάδα από 22 έως 26 του Ιούνη έχουμε σχεδιάσει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 23/6:
Παρεμβάσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης στη Δυτική πλευρά του νησιού: Ιαλυσσός, Κρεμαστή, Παραδείσι, Σορωνή, Φάνες, Καλαβάρδα, Σάλακος, Έμπωνας, Κρητηνία.

Τετάρτη 24/6:
Παρεμβάσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης σε κοντινές περιοχές (Κοσκινού, Φαληράκι, Κολύμπια) και ολοήμερη παρουσία στο χωριό του Αρχαγγέλου.

Πέμπτη 25/6:
Παρεμβάσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης στη Ανατολική πλευρά του νησιού: Αφάντου, Ψίνθος, Μαλώνα, Μάσσαρι, Κάλαθος, Λίνδος, Πεύκοι, Λάρδος, Γεννάδι, Λαχανιά.

Παρασκευή 26/6:
Παρεμβάσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης στην πόλη της Ρόδου. Street –work της Κινητής Μονάδας με τα μέλη της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου