Ρόδος: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που περιείχε σημαντικό ποσό

Ρόδος: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που περιείχε σημαντικό ποσό

Ρόδος: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που περιείχε σημαντικό ποσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1060 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για τον υπάλληλο του δήμου Ρόδου Νεκτάριο Κρητικό

Άξια συγχαρητηρίων είναι, πράγματι, η κίνηση συμπολίτη μας, υπαλλήλου του Δήμου της Ρόδου, ο οποίος χθες το πρωί, εν ώρα εργασίας του, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό, κάτι μάλιστα που έκανε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια!

Πρόκειται για τον κ. Νεκτάριο Κρητικό ο οποίος εργάζεται περίπου για μία δεκαετία ως κλητήρας στον Δήμο της Ρόδου και χθες, Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί, βρήκε πορτοφόλι το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα έξω από τη Νέα Αγορά. Στη συνέχεια, ο κ. Κρητικός μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου όπου και το παρέδωσε. Το πορτοφόλι άνηκε στη συμπολίτισσά μας κα Αγγελική Κατσιώτη στην οποία και παραδόθηκε.

Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η πράξη του συμπολίτη μας παίρνει άλλη διάσταση και αξίζει επιβράβευσης. Μάλιστα, ο ίδιος είχε βρει και πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια και πάλι πορτοφόλι, με πολύ μεγαλύτερο ποσό κα χωρίς προσωπικά έγγραφα, το οποίο και κατάφερε να παραδώσει στον κάτοχό του.

Ο ίδιος, μιλώντας στη «Ροδιακή», στέλνει το μήνυμα «μακάρι και άλλοι να ενεργούν έτσι», ειδικά αυτή την περίοδο που είναι δύσκολη για όλους μας.

Βέβαια, η πράξη του δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Δημοτική Αρχή, και ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κ. Γιάννης Καμπούρης, συγχαίρει τον υπάλληλο του Δήμου που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή: «Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον υπάλληλο του Δήμου Ρόδου κ. Νεκτάριο Κρητικό, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε άμεσα στην κα Αγγελική Κατσιώτη το απολεσθέν πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Τέτοιες πράξεις ήθους και ανιδιοτέλειας αποτελούν παράδειγμα προς όλους μας και πηγή ελπίδας για την κοινωνία μας».

Διαβάστε ακόμη

Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στο Λαδικό

Μπότες και κράνη για την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου δώρισε η ομάδα “Help for Rhodes”

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για τις εκλογές στο ΤΕΕ

Μπλεγμένη σε αγκίστρια και πετονιές ξεβράστηκε θαλάσσια χελώνα στα Κρητικά

Για 15η φορά επισκέπτονται τη Ρόδο μαθητές του Λυκείου “Centre d’ Ensignement Libre S2” της Λιέγης

Ευχαριστήρια επιστολή των αστυνομικών της περιοχής μας σε όσους στάθηκαν δίπλα τους τη μέρα του Πάσχα

Στη Ρόδο οι υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ, Ζαχ. Τσιριγώτη και Καίτη Γιαννακά

Ένα εκατομμύριο έχει καταβληθεί στους αγρότες της Ρόδου που επλήγησαν από τη φωτιά