Στη μνήμη του Γιώργου Κατσικανταή το Εργασιακό

Στη μνήμη του Γιώργου Κατσικανταή το Εργασιακό

Στη μνήμη του Γιώργου Κατσικανταή το Εργασιακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Αλλάζει το οργανωτικό πλαίσιο μέσα από το οποίο θα διεξάγεται πια το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ, έχοντας αρκετές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια αλλά και δημοφιλία στο νησί μας. Από εδώ και πέρα οι αγώνες του θα πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΚ και μάλιστα φέτος θα φέρει το όνομα του Γιώργου Κατσικανταή, που έφυγε πριν από μερικούς μήνες από τη ζωή και προσέφερε τα μέγιστα στο δωδεκανησιακό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΤΕ ΕΟΚ:
«Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της, το χειμερινό εργασιακό τουρνουά μπάσκετ 2020-21. Θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη και την προσφορά του Γιώργου Κατσικανταή στο ροδίτικο μπάσκετ και στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, ανακοινώνουμε ότι το τουρνουά θα φέρει την ονομασία του, ως ελάχιστο φόρο τιμής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, όπως και η προκήρυξη του τουρνουά».

Ενημέρωση για διαγραφή αθλούμενων μελών
Από την Ε.Ο.Κ. εστάλη στην Τ.Ε. Δωδεκανήσου η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις λίστες αθλούμενων μελών: «Σας γνωρίζουμε προκειμένου να ενημερώσετε τα σωματεία της περιοχής σας, ότι λόγω της μετάθεσης των ημερομηνιών της διεξαγωγής της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, τα σωματεία τα οποία θα συμμετάσχουν σε αυτήν θα έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν στην Ε.Ο.Κ. τις καταστάσεις αθλούμενων μελών ή και να προχωρήσουν σε διαγραφή αθλητών από τους πίνακες αυτούς, με σχετική απόφαση του Δ.Σ. τους, έως και πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο οποίο έλαβαν μέρος». Αυτό ανοίγει το δρόμο, ώστε να υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές και στο εργασιακό τουρνουά από παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν.

Διαβάστε ακόμη

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος