Απάντηση της Περιφέρειας στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Απάντηση της Περιφέρειας στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Απάντηση της Περιφέρειας στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Απάντηση στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου και τον Μανώλη Γλυνό εξέδωσε το γραφείο τύπου της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του φαίνεται να έχουν χειριστεί πολλές πανδημίες!
Αυτή η τεράστια... εμπειρία, τους έδωσε την δύναμη να κρύβονται στενοχωρημένοι, όσο διάστημα η χώρα και τα νησιά μας πετύχαιναν στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και γίνονταν το θετικό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.
Ακόμα περισσότερο κρυμμένους, τους κράτησε η στενοχώρια τους που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πέτυχε να εξοπλίσει με πολύ κρίσιμο ιατρικό εξοπλισμό τις δομές υγείας στα νησιά μας, τα Νοσοκομεία μας, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτυχία αυτού του τόπου τους βυθίζει στη θλίψη.
Τους αφήνουμε στην μόνη πανδημία που οι ίδιοι ζούν, αυτήν της στενοχώριας τους."

Συμμαχία: Υπεκφεύγει και κρύβεται από το πρόβλημα η Περιφερειακή αρχή

Για άλλη μια φορά γίνεται ξεκάθαρη η άρνηση και η αδυναμία, της περιφερειακής αρχής να δώσει απάντηση σε ένα σημαντικό θέμα. Πόσο δε σε ένα ζήτημα που απασχολεί τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Με τη γνωστή τακτική της επιχειρεί, να στρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης αλλού και όχι στο πρόβλημα που αναδεικνύουμε και ισοπεδώνει την όποια προσπάθεια για άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση, γιατί δεν επιθυμεί τις ρήξεις .

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ουδέποτε κρύφτηκε από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Αφουγκράζεται τον κόσμο στους δύο νομούς και είναι πάντα παρούσα με παρεμβάσεις και προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων. Δεν υπεκφεύγει και ξέρει να στηρίζει τις προτάσεις της περιφερειακής αρχής όταν κρίνει πως στόχο έχουν το καλό όλων. Αποδείχθηκε αυτό στο θέμα της υγειονομικής θωράκισης των νησιών.

Αντιθέτως η περιφερειακή αρχή υπεκφεύγει και κρύβεται από το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, γιατί φοβάται να έρθει σε ευθεία σύγκρουση με την κυβέρνηση. Δεν λέμε ότι δεν δύναται να συγκρουστεί. Μπορεί, μα φοβάται ότι θα πάψει να είναι αρεστή.

Νέα Απάντηση της Περιφέρειας

Ο Μανώλης Γλυνός και η “Συμμαχία”, όταν κυκλοφόρησε η κάρτα με την κατηγοριοποίηση κινδύνου των νησιών, φοβήθηκε να μιλήσει από την αγωνία μην θίξει και κανένα κρυφό υποστηρικτή του.
Ο Μανώλης Γλυνός και η “Συμμαχία”, όταν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, πρώτος στην Ελλαδα, πρότεινε τα ξενοδοχεία καραντίνας, κρύφτηκε πίσω απο την ειρωνεία και την σιγουριά της χλεύης, που, όπως τα παπαγαλάκια τους διαβεβαίωναν, θα τύγχανε η πρόταση.
Τελικά τι υποστηρίζει ο Μανώλης Γλυνός και η Συμμαχία;
Τα πάντα, φυσικά!
Όπως λέει ο λαός μας, "ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"!
Είναι και υπέρ και κατά, και λευκό και παρών, και λίγο δεξιά και λίγο αριστερά, και πράσινο και ροζ, και λίγο μπλέ. Και λίγο Μητσοτάκης, και πολύ Τσίπρας, αλλά και Φώφη που άνοιξε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, και λίγο Μπάμπης-Σώρρας-Στενοχώρια, και λίγο Χρυσή Αυγή χρήσιμη.
Υπομονή παιδιά, όλα τα τραύματα τα επουλώνει ο χρόνος.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος