Ο κάδος του πλυντηρίου περιείχε 22 «φιξάκια» ηρωίνης

Ο κάδος του πλυντηρίου  περιείχε 22 «φιξάκια» ηρωίνης

Ο κάδος του πλυντηρίου περιείχε 22 «φιξάκια» ηρωίνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 679 ΦΟΡΕΣ

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορούνται 35χρονος Έλληνας και 30χρονη Βουλγάρα

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατηγορούνται 35χρονος Έλληνας και 30χρονη αλλοδαπή Βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι βρέθηκαν να κατέχουν 22 «φιξάκια» ηρωίνης κρυμμένα μέσα στον κάδο του πλυντηρίου τους!

Στην ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 33χρονος Έλληνας κατηγορούμενος ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικά από τους συγκατηγορούμενούς του.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και είναι το αποτέλεσμα έρευνας και αξιολόγησης στοιχείων που είχε διενεργηθεί το προηγούμενο διάστημα από τους αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας είχαν διάφορες πληροφορίες για τον 35χρονο Έλληνα και την 30χρονη αλλοδαπή τις οποίες και αξιοποίησαν, ενώ παράλληλα έθεσαν και σε διακριτική παρακολούθηση το σπίτι του ζευγαριού.
Έτσι προχθές το μεσημέρι η 30χρονη άφησε σε χώρο έξω από την αυλή του σπιτιού της, κάτω από έναν θάμνο, ένα κουτάκι αναψυκτικού, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 0,7 γραμμαρίων.

Όταν η αλλοδαπή επέστρεψε στο σπίτι, εμφανίστηκε ο 33χρονος ο οποίος και πήρε τα ναρκωτικά που είχε αφήσει η 30χρονη.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο ο οποίος βρέθηκε να κατέχει τα 0,7 γραμμάρια ηρωίνης σε σύριγγα και ένα σουγιά. Στη συνέχεια, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του ζευγαριού εντόπισαν μέσα στο πλυντήριο των ρούχων 22 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και 166 ναρκωτικά χάπια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Τα χρήματα, τα ναρκωτικά και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία χθες το μεσημέρι συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους κ. Δημήτρη Δημητριάδη προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην ανάκριση από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τη προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι, προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους, ενώ συνεχίζεται η κράτησήη τους.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»