Μ. Κόνσολας: «H Κως έχει ξεχωριστή δυναμική ως τουριστικός προορισμός»

Μ. Κόνσολας: «H Κως έχει ξεχωριστή δυναμική ως τουριστικός προορισμός»

Μ. Κόνσολας: «H Κως έχει ξεχωριστή δυναμική ως τουριστικός προορισμός»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Στην Κω βρίσκεται από το πρωί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη αεροπορική πτήση από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Κατά την άφιξή του στο νησί του Ιπποκράτη, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, ανέφερε:

«H Κως έχει ξεχωριστή δυναμική ως τουριστικός προορισμός. Το γεγονός ότι η πρώτη διεθνής πτήση έχει ως προορισμό την Κω ενέχει ένα σπουδαίο συμβολισμό. Σήμερα, στέλνουμε το μήνυμα ότι η Κως είναι εδώ, είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της. Η επόμενη ημέρα για τον ελληνικό τουρισμό συνδέεται με τη διαμόρφωση μιας νέας τουριστικής ταυτότητας, που θα στηρίζεται σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο και θα εισάγει νέα στοιχεία στο τουριστικό προϊόν του νησιού».

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 μ.μ., η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τουρισμού θα παρευρεθεί στον αερολιμένα της Κω στο πλαίσιο της άφιξης της πρώτης διεθνούς πτήσης που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας.

Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς, ως δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»