Αντιπροσωπεία του δήμου θα υποδεχθεί αύριο το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο

Αντιπροσωπεία του δήμου  θα υποδεχθεί αύριο το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο

Αντιπροσωπεία του δήμου θα υποδεχθεί αύριο το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1352 ΦΟΡΕΣ

Αντιπροσωπεία του δήμου της Ρόδου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Tουριστικής Aνάπτυξης Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Κώστα Ταρασλιά, θα υποδεχτεί την Τετάρτη το πρώτο τσάρτερ της φετινής τουριστικής περιόδου που θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η τελετή που θα πραγματοποιηθεί θα αφορά την υποδοχή στις 10.05 το πρωί αεροπλάνου της TUI από τη Γερμανία και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προσφορά τοπικών γλυκών και προϊόντων, τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων κ.λπ. με την παρουσία ατόμων που θα φορούν παραδοσιακές φορεσιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της ευμετάβλητης κατάστασης σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό και τη διεξαγωγή των πτήσεων τσάρτερ τουλάχιστον τις πρώτες μέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό προς τη Ρόδο, υπάρχει μία επιφύλαξη αναφορικά με την τήρηση του προγράμματος που υπάρχει μέχρι στιγμής.

Είναι γνωστό ότι τα στοιχεία συνεχώς μεταβάλλονται και σε ό,τι αφορά τον αριθμό των πτήσεων της πρώτης ημέρας και σε ό,τι αφορά τις πληρότητες που είναι και το ζητούμενο για τον προορισμό μας. Για το λόγο αυτό δεν είναι σίγουρο αν θα τηρηθεί το πρόγραμμα που υπάρχει το οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Πάντως οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για μία άλλη πτήση επίσης της TUI με άφιξη στις 5.30 το πρωί της Τετάρτης, νωρίτερα δηλαδή, που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ενώ στις 10.30 αναμένεται ένα ακόμα αεροσκάφος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες πτήσεις της εταιρείας θα προέρχονται από Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη, ενώ αναμένεται κατά τη διάρκεια της μέρας και πάλι εκτός απροόπτου και αεροπλάνο από τη Ρουμανία.

Επίσης οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι για την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο σύστημα υπάρχουν 16 πτήσεις αλλά πιο πιθανό θεωρείται να γίνουν λιγότερες από 10, αφού θα έχουμε οριστικό πρόγραμμα σήμερα το απόγευμα, καθώς καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να συμπτυχθούν οι πτήσεις λόγω χαμηλής πληρότητας των αεροσκαφών το πρώτο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στο νησί μας

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου