«Δίχτυα» και στην Αργεντινή από τη Ρόδο!

«Δίχτυα» και στην Αργεντινή από τη Ρόδο!

«Δίχτυα» και στην Αργεντινή από τη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Ένας Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους παίκτες που το επόμενο διάστημα αναμένεται να έρθουν στο νησί μας προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ο ποδοσφαιριστής που είναι νεαρός και δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Αργεντινής, θεωρείται μια πολύ καλή περίπτωση που έχει προταθεί στα «ελάφια» και που αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις, αναμένεται να αποκτηθεί και να προστεθεί στο ρόστερ. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες κινήσεις που όλα δείχνουν ότι θα γνωστοποιηθούν το επόμενο διάστημα, αφορούν σε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν μέχρι και πρόσφατα σε ομάδες της Super League 2 ενώ κάποιοι από αυτούς έπαιξαν και στη Super League.

Είναι πολύ καλές περιπτώσεις που αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης μας να μπορέσει να κάνει τη διαφορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για πέντε συμφωνίες σε πρώτη φάση ενώ το αμέσως μετά θα ενεργοποιηθεί και ένα δεύτερο …γκρουπ συμφωνιών. Όπως έχουμε γράψει ξανά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, οι μεταγραφές είναι πιθανόν να φθάσουν ακόμα και τις 13 στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσης της ομάδας.

«Τέλος» ο Τζήμας
Στο μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ρόδου.

Αναλυτικά: «Μετά από συζήτηση που είχε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τζήμας, με τους υπεύθυνους της ομάδας μας, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια!».

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν