Διαγόρας: Όλα για το προπονητικό κέντρο!

Διαγόρας: Όλα για το προπονητικό κέντρο!

Διαγόρας: Όλα για το προπονητικό κέντρο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

H δημιουργία του δικού του προπονητικού κέντρου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια για τον Διαγόρα! Με την προσθήκη του Δημήτρη Τσοπανάκη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο «γηραιός» θα κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά προκειμένου να αποκτήσει το δικό του σπίτι, κάτι που είναι όνειρο και μεγάλος στόχος πολλών ετών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκτός από τον χώρο που εδώ και χρόνια έχει εντοπιστεί και βρίσκεται στην περιοχή Τσαΐρι, έχει βρεθεί ακόμα ένας, πλησίον της πόλης που πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να μετατραπεί ακόμα και σε σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει εξευρεθεί με τη βοήθεια Ρόδιων επιχειρηματιών που θέλουν να ασχοληθούν πολύ σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα, βοηθώντας παράλληλα και τον σύλλογο του Διαγόρα να κάνει κάτι που ουσιαστικά θα του δώσει την ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο.

Στο «στρατόπεδο» των «κυανέρυθρων» ξέρουν πολύ καλά πως για να μπορεί να έχει μέλλον ο σύλλογος, θα πρέπει να αποκτήσει το δικό του χώρο, στον οποίο θα μπορέσουν να στεγαστούν όλα τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Ο ερασιτέχνης Διαγόρας είναι αποφασισμένος να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του.

Θέλει να κρατήσει τον Μπεκιάρη
Ο Παναγιώτης Μπεκιάρης είναι ο βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων και ενόψει της νέας χρονιάς. Αν και ο προπονητής απασχολεί πολύ και τον Διγενή, εντούτοις η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της μιας και άφησε το στίγμα του στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα είχε μια άριστη συνεργασία με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη, κάτι που οι παράγοντες του συλλόγου επιθυμούν να συνεχιστεί.

Μέχρι τον Δεκέμβριο τα γήπεδα τένις!
Στο μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με τα γήπεδα τένις, στο πλαίσιο δημιουργίας νέου τμήματος από τον «γηραιό», ο σχεδιασμός προβλέπει την ολοκλήρωσή τους μέχρι και τον προσεχή Δεκέμβριο. Συνολικά θα γίνουν πέντε νέα γήπεδα τένις με τη βοήθεια και πάλι επιχειρηματιών του νησιού μας που πρόσκεινται στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου