Αδιανόητες καταστάσεις που τις ζούμε εδώ και δεκαετίες…

Αδιανόητες καταστάσεις που τις ζούμε εδώ και δεκαετίες…

Αδιανόητες καταστάσεις που τις ζούμε εδώ και δεκαετίες…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Κάτι άκουσα ότι, λέει, ο Διαγόρας στο μπάσκετ μπορεί να μπει σε όμιλο με ομάδες της Πελοποννήσου στη Γ’ Εθνική, αν και από την ομοσπονδία δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση.

Είναι το ίδιο …έργο που έχουμε δει και στο ποδόσφαιρο και τις εθνικές ερασιτεχνικές κατηγορίες, με αρκετές ομάδες της ηπειρωτικής Ελλάδας να διαμαρτύρονται επειδή μπορεί να κάνουν τρία ταξίδια μέσα στη σεζόν.

Δεν ξέρω αν τελικά ισχύσει αυτό και οι «κυανέρυθροι» είναι σ’ άλλον όμιλο απ’ αυτόν της ΑΕ Δικαίου, όμως πρέπει ξανά και ξανά να γίνω γραφικός και ν’ αναφέρω τα αυτονόητα.

Όταν μια ομάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος, πάει γι’ άνοδο σ’ εθνική κατηγορία, πρέπει να είναι σε θέση να εξασφαλίσει την άνετη παρουσία της εκεί, δηλαδή όλες τις μετακινήσεις.

Δεν είναι δυνατόν να έχει αξιώσεις οποιαδήποτε ομάδα, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κάνει ένα ταξίδι σε νησί, μιλάμε γι’ αδιανόητες καταστάσεις και τις ζούμε κάτι δεκαετίες…

Το ζήτημα τώρα είναι πως, αν ισχύσει κάτι τέτοιο, ο Διαγόρας θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, όχι μόνο οικονομικά αλλά και σωματικά στις αποστολές, όταν μετά από ταξίδι με πλοίο ή αεροπλάνο πρέπει να κάνει κάτι ώρες στο πούλμαν ώσπου να φτάσει στον προορισμό του.

Σημειώνω στο τέλος ότι τα περί ομίλου Πελοποννήσου είναι φήμες «αιωρούμενες» και η στήλη μπορεί να «πατήσει» σ’ αυτές όποτε πρέπει και με την ακίδα της να ενοχλήσει όσους μπορούν ν’ αντιδράσουν αποτελεσματικά. Κι ο νοών νοείτω…

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!