Άλλος ένας τίτλος για τον Άρη, έστω κι από κλήρωση...

Άλλος ένας τίτλος για τον Άρη, έστω κι από κλήρωση...

Άλλος ένας τίτλος για τον Άρη, έστω κι από κλήρωση...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Να λοιπόν που ο Άρης, έστω κι από κλήρωση, κατάφερε να πάρει άλλον έναν τίτλο, αυτόν του Κυπελλούχου Δωδεκανήσου. Βεβαίως, έτσι όπως θα είναι τη νέα σεζόν η διοργάνωση από την ΕΠΟ, έπρεπε ν’ αναδειχθεί ο εκπρόσωπος του νομού υποχρεωτικά, μετά την οριστική διακοπή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ιστορία γενικώς στη διοργάνωση κι αναδείχθηκαν μέσα απ’ αυτήν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, κυρίως ντόπιοι, ως αποτέλεσμα της αξιοποίησης ταλέντων από τον Αρχάγγελο.

Και τώρα όμως πάει να γίνει κάτι με την παραμονή ενός σημαντικού αριθμού νεαρών ποδοσφαιριστών από την περιοχή με την καθοδήγηση ενός προπονητή σοβαρού, όπως είναι ο Γιώργος Δημητριάδης.

Θέλω να πιστεύω πως η ανάδειξη του Άρη στο Κύπελλο μπορεί να είναι ένας οιωνός καλός και δείγμα καλοτυχίας για την παρουσία του στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Σίγουρα όμως θα παίξει σημαντικό ρόλο και η προσθήκη κάποιων έμπειρων μονάδων για να βοηθηθούν οι νεαροί, μιας και το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχει δυναμική και δεν μπορεί να βγει μόνο από ταλέντα των ακαδημιών.

Η ανάπτυξη είναι σαφώς το κύριο μέλημα, παρόλα αυτά όμως εάν δεν υπάρχει η σωστή καθοδήγηση από παίκτες που έχουν… φάει την κατηγορία με το κουτάλι, δεν θα φανούν τ’ αναμενόμενα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων