Έπιασαν... δουλειά στη Ρόδο οι Σουηδοί δημοσιογράφοι

Έπιασαν... δουλειά στη Ρόδο οι Σουηδοί δημοσιογράφοι

Έπιασαν... δουλειά στη Ρόδο οι Σουηδοί δημοσιογράφοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6122 ΦΟΡΕΣ

Ένας εκπληκτικός διάλογος με Ροδίτη Ταξιτζή

«Μας θέλετε να έρθουμε στη χώρα σας ως τουρίστες από τη Σουηδία;» - ήταν η πρώτη ερώτηση που έκαναν χθες οι δύο Σουηδέζες δημοσιογράφοι, σε ταξιτζή τον οποίο συνάντησαν στην είσοδο του Νοσοκομείου της Ρόδου.


«Ασφαλώς και σας θέλουμε φτάνει να τηρείτε τα μέτρα ασφαλείας και τα πρωτόκολα που ορίζει η κυβέρνησή μας» ήταν η απάντηση του Ροδίτη ταξιτζή κ. Μιχάλη Κουλούμπρη.

«Φοβάστε γενικά την πανδημία του ιού covid - 19;» - ήταν η δεύτερη ερώτηση.
«Δεν τον φοβόμαστε τον ιό. Δεν μπορεί να ζούμε διαρκώς με αυτό το φόβο» απάντησε ο Ροδίτης ταξιτζής. «Τηρούμε κατά γράμμα όσο μπορούμε καλύτερα, όπως βλέπετε τους κανόνες και τις οδηγίες που λάβαμε πολύ γρήγορα ως χώρα και πολύ μεθοδικά.


Σε αντίθεση με άλλες χώρες. Για παράδειγμα με τη δική σας, όπου με τον ίδιο σχεδόν πληθυσμό εμείς ως Ελλάδα είχαμε μόλις 190 θανάτους κι εσείς ως Σουδία ξεπεράσατε τις 5.000. Επειδή αργήσατε να πάρετε μέτρα νομίζω.»


Το συνεργείο των δημοσιογράφων από τα Σουηδικά μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να μιλήσει με ειδικούς και να δουν κι από κοντά τα μέτρα που έχουν παρθεί στη περιοχή μας και μέχρι να γίνουν οι σχετικές διατυπώσεις, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες ταξί που περίμεναν στην πιάτσα του Νοσοκομείου.


Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Μιχάλης Κουλούμπρης, ταξιτζής, επισήμανε μεταξύ των άλλων ότι ο διάλογος μεταξύ του ιδίου και των δύο γυναικών δημοσιογράφων διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με αποστάσεις μεταξύ τους κλπ.


Σημειώνεται ότι οι δημοσιογράφοι από τα Σουηδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Ρόδο, έχουν ξεκινήσει ήδη μια σειρά συνεντεύξεων με εκπροσώπους φορέων και αρχών του τόπου μας, οι οποίες θα προβληθούν στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας τους σε λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμη

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη