H Ξενάκης Moto υποδέχεται τη YAMAHA με ένα μοναδικό sales event 5 ημερών!

H Ξενάκης Moto  υποδέχεται τη YAMAHA   με ένα μοναδικό sales event 5 ημερών!

H Ξενάκης Moto υποδέχεται τη YAMAHA με ένα μοναδικό sales event 5 ημερών!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 799 ΦΟΡΕΣ

Η Ξενάκης Moto πρόσφατα ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τη YAMAHA. Η ιαπωνική εταιρεία εντυπωσιάζει με τα οχήματα υψηλών προδιαγραφών της, με επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι άριστης ποιότητας.

Ήδη διατίθενται αρκετά ετοιμοπαράδοτα μοντέλα από την Ξενάκης Moto, όμως η αντιπροσωπεία δεν «επαναπαύεται», αφού επιδιώκει διαρκώς να προσφέρει περισσότερα στους πελάτες της.

Έτσι, η ροδίτικη αντιπροσωπεία, που έχει εισέλθει πρόσφατα, αλλά εξαιρετικά δυναμικά στον χώρο των μοτοσικλετών, διοργανώνει ένα event για όλους τους φίλους των δικύκλων. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουλίου ημέρα Τρίτη έως και τις 18 Ιουλίου ημέρα Σάββατο και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα καινούρια ιαπωνικά μοντέλα πρώτοι από όλους!

Συγκεκριμένα, για το test ride θα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα Tracer 700, Tracer 900 GT, Tenere 700, TMAX 560, XMAX 300, NMAX 155, ΜΤ07, MT320, MT125.

Μέσω μιας ειδικής φόρμας στη σελίδα της Ξενάκης Moto (https://xenakisautos.gr/yamaha-event/ ), καλούνται όλοι οι υποψήφιοι αναβάτες να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, την κατηγορία του διπλώματός τους, την ημέρα, την ώρα, καθώς και το όχημα που επιθυμούν να οδηγήσουν κατά τη διάρκεια του event. Τα test ride θα γίνονται μόνο με ραντεβού!

Σημειώνεται ότι όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να προσέρχονται στη νέα διεύθυνση της Ξενάκης Moto, Κολοκοτρώνη 91, μαζί με το προσωπικό τους κράνος και το δίπλωμα οδήγησής τους. Για την καθαριότητα και απολύμανση των μοντέλων, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζονται από την κυβέρνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2241110101.

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει