Παφιάκης, 26 χρόνια μετά!

Παφιάκης, 26 χρόνια μετά!

Παφιάκης, 26 χρόνια μετά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα του Αγίου Ισιδώρου δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Σάββας Παφιάκης.

Ο έμπειρος παίκτης, στα 39 του πλέον χρόνια είχε δηλώσει και πριν από καιρό στην εφημερίδα μας την πρόθεσή του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του χωριού του και πλέον είναι πανέτοιμος μετά από 26 χρόνια που είχε φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της, να τη βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο ίδιος, τόνισε τα εξής:
«Τελευταία φορά που είχα αγωνιστεί στον Άγιο Ισίδωρο ήταν το 1994, όταν ήμουν 14 ετών. Νιώθω πολύ χαρούμενος που σχεδόν 26 χρόνια μετά επιστρέφω. Είναι η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και ασφαλώς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι άνθρωποι της διοίκησης έδειξαν να με θέλουν πάρα πολύ και με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο. Αλλά και εγώ από τη δική μου πλευρά ήθελα να επιστρέψω. Δεν δυσκολεύτηκα και πολύ λοιπόν για να συμφωνήσω. Ήθελα να είμαι με την παρέα μου μαζί στο τέλος της καριέρας μου».

Σε ερώτηση για το πώς πιστεύει ότι θα είναι το νέο πρωτάθλημα «ειδικών συνθηκών» λόγω κορωνοϊού της Α’ Κατηγορίας, απάντησε ως εξής:

«Θα είναι ένα μίνι αλλά πιστεύω πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα είναι όμως πολύ σημαντικό να γίνει ο σωστός διαχωρισμός των ομάδων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει πολύ η διοργανώτρια αρχή. Κυρίως οι δυνατές βάσει μεταγραφών και ρόστερ ομάδες θα πρέπει να μοιραστούν σωστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγιος Ισίδωρος είναι ο ενδέκατος κατά σειρά ποδοσφαιρικός σταθμός του Σάββα Παφιάκη. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του σε αυτή την ομάδα και εν συνεχεία πέρασε από τον Δαμάγητο Θεολόγου, την Αναγέννηση Έμπωνας, τον Διαγόρα Βατίου, τον Διαγόρα Ρόδου, τον Φοίβο Κρεμαστής, τον Αστέρα Παστίδας, την Αναγέννηση Ιάλυσος, τον Ιάλυσο και τον Ηρακλή Μαριτσών.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων