Ιάλυσος: «Δίχτυα» και στη ντόπια αγορά!

Ιάλυσος: «Δίχτυα» και στη ντόπια αγορά!

Ιάλυσος: «Δίχτυα» και στη ντόπια αγορά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παράγοντες του Ιάλυσου έχουν ξεκινήσει ορισμένες κινήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ μιας και θέλουν να είναι καθόλα έτοιμοι όταν θα γνωστοποιηθεί σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχει η ομάδα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια προεργασία προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθροκίτρινοι» φέρεται να εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και από την τοπική αγορά προκειμένου να στελεχώσουν το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένας από τους παίκτες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι και ο Νίκος Αρφαράς ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλυθιών.
Ο παίκτης βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΕΡΑ. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να έχει δελεαστεί από το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μια επαγγελματική κατηγορία. Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ιάλυσου και η απόκτησή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπάρδης φέρεται να τα έχει βρει σε όλα και, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα παραμείνει στην ομάδα και ενόψει της νέας χρονιάς. Θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες με τους οποίους ο Ιάλυσος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.