ΕΑΣ Δωδεκανήσου: Με ιατρική βεβαίωση η συμμετοχή στα 5.000μ.

ΕΑΣ Δωδεκανήσου: Με ιατρική βεβαίωση  η συμμετοχή στα 5.000μ.

ΕΑΣ Δωδεκανήσου: Με ιατρική βεβαίωση η συμμετοχή στα 5.000μ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Η Ε.Α.Σ Δωδεκανήσου , όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θα διοργανώσει αγώνα γι’ ανεξάρτητους δρομείς εντός σταδίου στην απόσταση των 5.000 μέτρων με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (photo finish). Αυτός θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. «Καλλιπατειρα» το Σάββατο 18 Ιουλίου το βράδυ, στο πλαίσιο των Διασυλλογικών Αγώνων Δωδεκανήσου της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών.

Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους (5 ευρώ) την Πέμπτη και την Παρασκευή, 16 και 17 Ιουλίου, στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Δωδεκανήσου εντός του βοηθητικού σταδίου «Διαγόρας» (Βύρωνος και Κοδριγκτώνος 1) από τις 10.00 έως τις 12.00.
Έξω από τα γραφεία θα διαμορφωθεί ο σχετικός χώρος (λόγω Covid-19), αλλά εγγραφές επίσης θα πραγματοποιηθούν και πριν τον αγώνα στη γραμματεία.

Θα πρέπει να συμπληρωθεί σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση από κάθε συμμετέχοντα και θα ακολουθηθεί το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από ιατρό ότι δεν έχουν συμπτώματα κορωνοϊού με ημερομηνία 16, 17, 18 Ιουλίου 2020 και ότι μπορούν να αγωνιστούν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτρέπεται να λάβουν μέρος.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης