Έντονη αντίδραση των οδηγών ταξί για τα fake news

Έντονη αντίδραση των οδηγών ταξί για τα fake news

Έντονη αντίδραση των οδηγών ταξί για τα fake news

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1464 ΦΟΡΕΣ

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην τοπική μας κοινωνία, ανόητες, αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που με τη μορφή δημοσιευμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι τις τελευταίες ημέρες, δημιουργώντας έτσι σχετική αναστάτωση αλλά και ζημία στον τόπο μας.

Αυτή τη φορά η αντίδραση προέρχεται από τον κλάδο των ιδιοκτητών ταξί και τον πρόεδρό τους κ. Θεοδόση Καστανίδη, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
«Θα ήθελα να ενημερώσω επίσημα ως πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου ότι δεν υπάρχει, επαναλαμβάνω δεν υπάρχει οδηγός ή ιδιοκτήτες ταξί που να είναι σε καραντίνα. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο πιστά και ενημερώνουμε τους πελάτες μας ημεδαπούς και αλλοδαπούς ότι το ταξί είναι ένα σίγουρο μέσο μεταφοράς.

Στα τόσα χρόνια παρουσίας του το ταξί στο νησί έχει αποδείξει ότι πάντα κοιτάζει το καλό του νησιού μας για αυτό το λόγο έχει πάρει και διάφορα βραβεία παγκόσμια και πανευρωπαϊκά. Καθημερινά γίνονται σε όλα τα ταξί απολυμάνσεις μόλις βγει πελάτης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το ταξί καθαρίζεται πολλές φορές την ημέρα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό γιατί υπάρχουν κακόβουλοι που προσπαθούν να κατηγορήσουν το ταξί. Να στε καλά και υγιείς».

Διαβάστε ακόμη

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή