Έρευνα για το μεταφορικό ισοδύναμο από το πανεπιστήμιο Αιγαίου

Έρευνα για το μεταφορικό ισοδύναμο από το πανεπιστήμιο Αιγαίου

Έρευνα για το μεταφορικό ισοδύναμο από το πανεπιστήμιο Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 548 ΦΟΡΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες, σχετική έρευνα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η οποία αφορά την αξιολόγηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε ό,τι αφορά τους επιβάτες.

Πιο συγκεκριμένα, «Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στο πλαίσιο του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου έχει αναθέσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με σκοπό την αξιολόγηση του μέτρου, τόσο στο σκέλος των επιβατών όσο και των επιχειρήσεων. Η έρευνα πραγματοποιείται μέσω ερωτηματολογίου. Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη βελτίωση της εφαρμογής του μέτρου.»

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις που θα δοθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της εν λόγω έρευνας.

Η διάρκεια συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 5'».

Όπως σημειώνει το πανεπιστήμιο Αιγαίου:
«Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του Προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο: «Αξιολόγηση, Ανασχεδιασμός και Παρακολούθηση των μέτρων μείωσης των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, της συγκράτησης και της συνοχής του πληθυσμού στα νησιά», πραγματοποιεί έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για την αξιολόγηση της εφαρμοζόμενης πολιτικής του Μεταφορικού Ισοδύναμου από τους πολίτες-χρήστες, με σκοπό την αξιολόγηση και τη βελτίωση της αποδοτικότητας του μέτρου.

Στο πλαίσιο αυτό η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς μέσω των απαντήσεών σας θα αναδειχθούν δυνητικά προβληματικά σημεία αλλά και λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εφαρμογή του μέτρου».

Διαβάστε ακόμη

Στη Σύμη ο Γ. Νικητιάδης εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στην επέτειο της 8ης Μαΐου 1945

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές 2024: «Οι πολίτες αποφασίζουμε για την Ευρώπη του μέλλοντος»

Η διατήρηση των «ήρεμων νερών» το πρώτο θέμα στην ατζέντα Μητσοτάκη – Ερντογάν

Γ.Νικητιάδης : Ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις ιατρών στο νοσοκομείο και στην ΚΕΔ Λέρου

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης