Άφησε υποσχέσεις ο Μιχάλης Χατζηιωάννου

Άφησε υποσχέσεις ο Μιχάλης Χατζηιωάννου

Άφησε υποσχέσεις ο Μιχάλης Χατζηιωάννου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 366 ΦΟΡΕΣ

Πολύ καλά τα πήγε ο Μιχάλης Χατζηιωάννου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» ως μέρος της προετοιμασίας του για τις προκλήσεις στις μεγαλύτερες αποστάσεις μέσα στο φθινόπωρο.

Συμμετέχοντας κατ’ αρχάς το Σάββατο στα 1500μ., ο αθλητής από τη Σύμη που ανήκει στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, σημείωσε επίδοση 4’.26’’.58 και την Κυριακή το πρωί, παρά τον αέρα και τη ζέστη, είχε μια εξαιρετική κούρσα στα 5.000μ. μαζί με τον Ανδρέα Έλληνα από την Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000.

Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου είχε χρόνο 15’.59’’.88, πίσω από τον αθλητή της Καλύμνου που τερμάτισε στην πρώτη θέση με επίδοση καλύτερη κατά τέσσερα δευτερόλεπτα. Ο χρόνος κάτω από τα 16 λεπτά, κάτι σπάνιο από Δωδεκανήσιους δρομείς, είναι ένα πολύ καλό σημάδι για τον Μιχάλη Χατζηιωάννου όσον αφορά τις μεγαλύτερες αποστάσεις στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 20 Σεπτεμβρίου και τον Μαραθώνιο στην ίδια πόλη στις 8 Νοεμβρίου.

Πριν τους αγώνες αυτούς, στους οποίους θα λάβει μέρος ως αθλητής του πανελληνίου πρωταθλήματος, ο δρομέας από τη Σύμη θα συμμετάσχει προπονητικά καθαρά στα 20χλμ. από τη Σύμη στον Πανορμίτη στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά και στο Run Greece της Ρόδου, αν αυτό πραγματοποιηθεί, στις 18 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος στη «ΡΟΔΙΑΚΗ», σημαντικό ρόλο στο να προκύψει ο πολύ καλός χρόνος στα 5.000μ. έπαιξε ο εξαιρετικός Ανδρέας Έλληνας, καθώς διατήρησαν ένα σημαντικό τέμπο σ’ όλη τη διαδρομή που βοήθησε και τους δύο.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στις 2μ.μ. στην Κρήτη ο Διαγόρας

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection από το Περιστέρι bwin, ο απίστευτος Χατζηνικόλας και το BCL από τη νέα σεζόν...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα Λάερμα

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας