Βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 1.500 ευρώ

Βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 1.500 ευρώ

Βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 1.500 ευρώ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2050 ΦΟΡΕΣ

Ένας Αφαντενός με ήθος και εντιμότητα

Ένας βιοπαλαιστής από τ’ Αφάντου βρήκε και παρέδωσε πριν από μερικές ημέρες στον κάτοχό του ένα τσαντάκι με χρήματα, επιταγές, ταυτότητες και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα τα οποία είχε χάσει συμπολίτης μας στην πλατεία Αφάντου, λίγη ώρα νωρίτερα.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Κασσιώτη του Στέργου ο οποίος αμέσως μόλις βρήκε το τσαντάκι το άνοιξε, πήρε μία από τις κάρτες με τα τηλέφωνα που βρήκε και επικοινώνησε αμέσως με τον ανιψιό του ιδιοκτήτη Γιώργο Μητσού ο οποίος και επικοινώνησε αμέσως με το θείο του και τον έστειλε πίσω για να το παραλάβει.

Το τσαντάκι ανήκε στον Μιχάλη Μητσού του Γεωργίου, παραγωγό από την Απολακκιά, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε βρεθεί στην πλατεία Αφάντου μαζί με τη Μαρία Μητσού του Δημητρίου. Φεύγοντας, του έπεσε το τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ τα οποία προορίζονταν για την πληρωμή λογαριασμών και προγραμματισμένων αγορών γεωργικών ειδών και διάφορα άλλα πολύτιμα έγγραφα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το τσαντάκι παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά. Για το περιστατικό και την εξαιρετική έντιμότητα του βιοπαλαιστή ενημερώθηκε και ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Τάσος Σπανός.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»