Αλλάζει όψη το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Λειβάδα

Αλλάζει όψη το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Λειβάδα

Αλλάζει όψη το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Λειβάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 484 ΦΟΡΕΣ

Θέμα χρόνου είναι πια το να γίνει… αγνώριστο το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Λειβάδα και να διατεθεί για τους σκοπούς της ανάπτυξης, μετά και τη συνεργασία επισήμως του Αρχάγγελος ΑΣΚ με τον Κολοσσό.

Ο ΔΟΠΑΡ με τη δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου έχουν ξεκινήσει τις εργασίες καλλωπισμού της εγκατάστασης, γι’ αυτό μέσα στη νέα αγωνιστική περίοδο θα φιλοξενεί αγώνες μικρών κατηγοριών.

Ήδη γίνονται οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις εξέδρες από το προσωπικό της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου και ο ΔΟΠΑΡ θα φροντίσει για τις μπασκέτες και το παρκέ στην εγκατάσταση.

Σειρά θα πάρουν τα αποδυτήρια, το ιατρείο εκεί καθώς και ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί ως κυλικείο.

Στόχος είναι κάθε Σαββατοκύριακο εκεί να γίνονται αθλητικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όχι μόνο του Κολοσσού αλλά και όσων συλλόγων δουλεύουν αναπτυξιακά στο νησί, προκειμένου να παιδιά να έχουν τα κατάλληλα ερεθίσματα και να μην εγκαταλείψουν το άθλημα.

Ο Νίκος Διμέλης ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, όπως και ο Γιώργος Πατσάης από τη θέση του χωρικού αντιδημάρχου, είδαν από την αρχή πολύ «ζεστά» το όλο εγχείρημα, ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης συνέβαλε στο να υπάρξουν ουσιαστικά οι απαραίτητες εγγυήσεις για την αποπεράτωση του έργου.

Ο Τσαμπίκος Λαμπριανός, μέλος του τοπικού συμβουλίου εκεί, ήταν από την αρχή ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και του συλλόγου, ξοδεύοντας αρκετές ώρες καθημερινώς στην περιοχή όπου βρίσκεται το γήπεδο για την επίβλεψη και την επίλυση όποιων προβλημάτων προκύπτουν.

Ο Αρχάγγελος ΑΣΚ, τα παιδιά του οποίου θα χρησιμοποιούν το γήπεδο, θα συμβάλλει στο έργο αυτό με τα μέλη του και την προσωπική εργασία που θα προσφέρουν, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο να έχει έντονη παρουσία μπασκετικά.

Να αναφερθεί απλώς πως το γηπεδάκι στη Λειβάδα θα χρησιμοποιείται μόνο γι’ αγώνες και όχι για τις προπονήσεις που θα γίνονται εντός του Αρχαγγέλου.

Οι παραπάνω κινήσεις είναι μόνο η αρχή, με τον σύλλογο να συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια δημιουργίας κλειστού γυμναστηρίου στη συγκεκριμένη περιοχή, έχοντας τη στήριξη της δημοτικής κοινότητας και όλου του φίλαθλου κόσμου στον Αρχάγγελο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”