Αναδιάρθρωση: H …βαλίτσα πάει κι άλλο μακριά!

Αναδιάρθρωση: H …βαλίτσα πάει κι άλλο μακριά!

Αναδιάρθρωση: H …βαλίτσα πάει κι άλλο μακριά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Πολύ πιο μακριά από ό,τι αρχικά φανταζόμασταν φαίνεται πως πάει η …βαλίτσα της αναδιάρθρωσης!

Και αυτό διότι χθες η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ αποφάσισε να … μην πάρει απόφαση για το καυτό αυτό θέμα το οποίο δεν επιτρέπει στις ομάδες να αποφασίσουν κάτι υπό νορμάλ συνθήκες για τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας χρονιάς. Και αυτό διότι αν και τελειώνει ο Ιούλιος, δεν ξέρουν ακόμη επίσημα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται και κάτω από ποιες συνθήκες.

Η όλη διαδικασία πήρε χθες άλλη τροπή, μετά το τελεσίγραφο που απέστειλε η Super League στην ΕΠΟ, εάν και εφόσον προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και κατ’ επέκταση αυξήσει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη κατηγορία. Είναι κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνη τη Super League η οποία απειλεί ευθέως την Ομοσπονδία ότι δεν πρόκειται να καταθέσει προκήρυξη και να ξεκινήσει το πρωτάθλημά της!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πλέον η συζήτηση για την αναδιάρθρωση μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοιχτά και κανείς να μην είναι σε θέση να προβλέψει με σιγουριά το τι θα γίνει. Αυτές που την πληρώνουν είναι οι ομάδες της Super League 2, της Football League αλλά και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που δεν ξέρουν ακόμη τι θα γίνει, κάτι που εμποδίζει ασφαλώς τον ομαλό σχεδιασμό τους.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν