Ο Μανώλης Σαββής νέος Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο

Ο Μανώλης Σαββής νέος Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο

Ο Μανώλης Σαββής νέος Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2966 ΦΟΡΕΣ

Ο Μανώλης Σαββής ορίσθηκε ο νέος Διευθυντής του Κεντρικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ρόδο (Πλατεία Κύπρου), το οποίο βρίσκεται στην ομάδα των μεγαλύτερων καταστημάτων στην χώρα.

Ο ορισμός του στην σημαντική αυτή θέση, έρχεται μετά από 7μηνη άσκηση των καθηκόντων ως αναπληρωτής Διευθυντής.

Ο Μανώλης Σαββής, που είναι σήμερα το αρχαιότερο στέλεχος της Τράπεζας στη Ρόδο προσλήφθηκε στην Εθνική μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό στο έτος 1983.

Είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και στην τραπεζική του πορεία ασχολήθηκε με πλήθος τραπεζικών εργασιών κυρίως με θέματα χορηγήσεων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Την θέση του Διευθυντή στο κεντρικό Κατάστημα της Εθνικής υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια σημαντικοί συμπατριώτες μας όπως Μανώλης Κούκουλας, Γιώργος Μαϊλης, Γιάννης Διακομανώλης, Ηλίας Ηλιάδης.

Ο νέος Διευθυντής Μανώλης Σαββής είναι γνωστός και αποδεκτός στην τοπική κοινωνία γεγονός που επιβεβαιώθηκε με την συνεχή συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1995 έως και το 2012. Αρχικά ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών στην πόλη της Ρόδου, δύο (2) τετραετίες ως Δήμαρχος Νότιας Ρόδου και στη συνέχεια ως Αντιδήμαρχος του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου του νησιού.

Από 1/1/2013 επέστρεψε στην εργασία του στην Εθνική Τράπεζα όπου τα τελευταία χρόνια είχε τη θέση του Υποδιευθυντή Μεγάλων Επιχειρήσεων (Corporate Banking).

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»