Θέλει να κρατήσει τον Γκίκα ο Άρης Αρχαγγέλου

Θέλει να κρατήσει τον Γκίκα ο Άρης Αρχαγγέλου

Θέλει να κρατήσει τον Γκίκα ο Άρης Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί ο Άρης Αρχαγγέλου να επιθυμεί την επιστροφή του Γκίκα, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο μιας και για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται άμεσα ο Κλεόβουλος προκειμένου να παραμείνει και ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Γκίκας είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή Δημήτρη Δογιάμα και έτσι όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ και ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Μάλιστα αυτές τις ημέρες πρόκειται να γίνει μια συνάντηση μαζί του προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από εκεί και πέρα και ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές είναι στις βασικές προτεραιότητες ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τους Ταγκάεφ, Νικηταρά και Κουκουτσέλα με τους οποίους η διοίκηση του Κλεόβουλου θα βρεθεί άμεσα με σκοπό βέβαια να υπάρξει συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που φορούσαν τη φανέλα της ομάδας την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο και υπάρχει η επιθυμία για να παραμείνουν.

Δυσκολεύει του Κακλαμάνου
Δύσκολα, όπως όλα δείχνουν, ο Αλέκος Κακλαμάνος θα εξακολουθεί να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Και αυτό διότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Είναι τέτοια που δεν επιτρέπει τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι με βάση αυτά τα δεδομένα είναι απίθανο ο έμπειρος επιθετικός να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης