Αντί να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, «ξεσήκωσαν» τον κόσμο για μία πινακίδα

Αντί να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, «ξεσήκωσαν» τον κόσμο για μία πινακίδα

Αντί να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, «ξεσήκωσαν» τον κόσμο για μία πινακίδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2933 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει ο ανάδοχος του έργου σε δημόσια ανάρτησή του

Ξεπερνά κάθε όριο η απίστευτα εμμονική επίθεση που εξαπέλυσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αυτή τη φορά κατά του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ και δημοτικού συμβούλου κου Γιάννη Ιατρίδη, αφού καθημερινά, από τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, διαπιστώνει κανείς ότι δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ζήτημα, από τη στιγμή που θα μπορούσε να είχε λυθεί με ένα απλό τηλεφώνημα.

Το γεγονός έχει προκαλέσει προβληματισμό στην κοινή γνώμη, για τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν έτσι ώστε να στοχοποιηθεί ο Γιάννης Ιατρίδης, ο οποίος εγκαινίασε το έργο παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Με δημόσια ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο ανάδοχος του έργου καταρρίπτει το αφήγημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (είναι ζήτημα χρόνου να χαρακτηριστεί κι αυτός ψεύτης, όπως έγινε και με δεκάδες άλλους που τόλμησαν να τους αμφισβητήσουν), αναφέρει ότι οι πινακίδες του έργου τοποθετήθηκαν εκ νέου αφού υπήρχαν και ξηλώθηκαν από την κακοκαιρία του περασμένου Νοεμβρίου και στη συνέχεια φυλάσσονταν σε αποθήκη δίπλα από την Ιερά Μονή Καλόπετρας.

Αναφέρει, συγκεκριμένα, ο ανάδοχος του έργου κ. Βαγγέλης Μαναρίτσας σε δημόσια ανάρτησή του:
«Υπήρχε πινακίδα του έργου μετά από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου, που όλα είχαν καταστραφεί. Μεταφέρθηκε στην Ιερά Μονή Καλόπετρας δίπλα σε μία άλλη πινακίδα από προηγούμενο έργο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχε γίνει στο παρελθόν. Τώρα που τελείωσε το έργο μεταφέρθηκε ξανά στην είσοδο.

Ο κύριος Ιατρίδης από την πρώτη στιγμή και σε σχεδόν καθημερινή βάση ήταν επί τόπου με επίβλεψη του έργου. Όσον αφορά στις εργασίες της συμπληρωματικής σύμβασης, από την πρώτη στιγμή γνώριζα ότι θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, πράγμα που τελικά δεν έγινε.

Το αποτέλεσμα μετράει. Οι εργασίες τελείωσαν στην ώρα τους και η Κοιλάδα αποδόθηκε στους επισκέπτες της, που εύχομαι να είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά».

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα και μοναδικό: «Πόσο δύσκολο ήταν πια (αφού ήταν τόσης μεγάλης σπουδαιότητας να τοποθετηθούν οι πινακίδες) να γίνει μια τηλεφωνική επικοινωνία από την Περιφέρεια στη ΔΕΡΜΑΕ ή στον ανάδοχο του έργου και να επισπευθεί η σχετική διαδικασία;»

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια