Στεφανίδης: «Προχωράμε δυνατά με όραμα!»

Στεφανίδης: «Προχωράμε δυνατά με όραμα!»

Στεφανίδης: «Προχωράμε δυνατά με όραμα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι ο Διαγόρας συνεχίζει απερίσπαστος τον δρόμο του παρά τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το ότι για μια ακόμα φορά θα είναι ανταγωνιστικός, επεσήμανε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του συλλόγου και στέλεχος της ΠΑΕ Κώστας Στεφανίδης.

Ο ίδιος έστειλε παράλληλα και το μήνυμα προς τους παίκτες που με τη θέλησή τους φεύγουν από την ομάδα ότι «όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος», «φωτογραφίζοντας» και τον Κώστα Μπαρμπαρούση που ο «Γηραιός» ήθελε να τον κρατήσει αλλά επιθυμία του παίκτη ήταν να αποχωρήσει. Ο κ. Στεφανίδης είπε τα εξής:

«Ανεξάρτητα από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Διαγόρας συνεχίζει τον δρόμο του. Ο σύλλογος έχει αναπτύξει συγκεκριμένη φιλοσοφία η οποία διέπεται από την ιστορία, την ηθική και τη συνεισφορά του στη Ροδίτικη κοινωνία. Είναι μια φιλοσοφία που μεταδίδεται από τη διοίκηση προς όλα τα στελέχη και φυσικά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου».

Μιλώντας για τις ανανεώσεις τόνισε:
«Ο Διαγόρας είχε τον στόχο να κρατήσει τους παίκτες του βασικού κορμού γιατί είναι παιδιά τα έχουν αφομοιώσει αυτή τη φιλοσοφία. Αυτούς που ήθελε ο Διαγόρας να κρατήσει, τους κράτησε σχεδόν όλους. Για τις εξαιρέσεις έχω να πω ότι όποιος φύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος! Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι η σχέση με τον Διαγόρα είναι αμφίδρομη. Προσφέρει ο ένας στον άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρα αντιληπτό είναι ότι όσοι φοράνε τη φανέλα του η αξία τους πολλαπλασιάζεται. Και αυτό αποδεικνύεται από αυτούς που έφυγαν οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα και ούτε θα κάνουν».

Ο κ. Στεφανίδης ανέφερε ότι υπήρχαν και ορισμένοι «εχθροί» του Διαγόρα στο θέμα των ανανεώσεων που πήγαν να κάνουν κακό στην ομάδα:
«Δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε τους παίκτες του βασικού κορμού γιατί υπήρξαν τελικά και ορισμένοι εχθροί του Διαγόρα οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Είναι γνωστοί αυτοί σε εμάς. Είναι άνθρωποι οι οποίοι κάποτε είχαν ζητήσει τη βοήθεια του συλλόγου».

Σχετικά με τις μεταγραφές έκανε γνωστά τα εξής:
«Όποιος έχει περάσει ή θα περάσει από τον Διαγόρα έχει αναλυθεί πολύ πριν έρθει. Δεν είναι κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Και θέλω να πω και κάτι ακόμα. Τα αποδυτήρια που κατάφερε να δημιουργήσει ο Διαγόρας πέρυσι, είναι αυτά που ονειρεύεται να έχει πάντα. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλά παιδιά και τιμούν τη φανέλα του Διαγόρα. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι αυτό δεν το έχει νιώσει όπως πρέπει ο κόσμος της Ρόδου σε αντίθεση με τι συμβαίνει σε άλλα γήπεδα που πηγαίνουμε».

Σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, απάντησε:
«Θα έλεγα ότι ο Διαγόρας αδιαφορεί για το τι τελικά θα γίνει. Ή ενιαία Β’ Εθνική γίνει, ή Super League 2 το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Διαγόρας θα αγωνίζεται μια κατηγορία πριν από τη Super League. Οπότε δεν έχει σημασία ποιοι θα είναι μαζί μας. Από εκεί και πέρα, θα έλεγα ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί έντονα όλες τις ομάδες ενόψει του ενδεχόμενου αναδιάρθρωσης είναι η χρηματοδότηση που θα πάρουν και τι ακριβώς θα ισχύσει. Αυτό είναι το βασικό. Και πρέπει να γίνει ένα πλάνο σοβαρό και με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το brand name των ομάδων και να μην πληρώνει».

Σχετικά με τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς, επεσήμανε:
«Παραδοσιακά ο Διαγόρας παίζει για να πρωταγωνιστήσει και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ. Κάποιες φορές τα καταφέρνει και κάποιες άλλες όχι. Καμιά φορά μπαίνουν και άλλοι στόχοι, όπως για παράδειγμα η προώθηση νεαρών παιδιών ή το προπονητικό κέντρο. Είναι και αυτά πολύ σημαντικά. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να πω ότι αυτή τη στιγμή στον Διαγόρα γίνεται ένας οργασμός, άσχετα αν δεν περνάει προς τα έξω γιατί δεν θέλουμε εμείς. Διεξάγονται αλλεπάλληλα συμβούλια, όλοι είμαστε σε αναβρασμό και προχωράμε δυνατά βάζοντας στόχους. Έχουμε ένα άριστο τεχνικό επιτελείο με τον Ρουτζιέρη, τον Προβατίδη, τον Αμπελά και τα άλλα παιδιά. Είναι όλοι ικανοί να εμπνεύσουν τους παίκτες. Είναι όλοι γνώστες της Διαγορίτικης ιστορίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης