Επετειακό σπριντ τρίαθλο στο Γκολφ

Επετειακό σπριντ τρίαθλο στο Γκολφ

Επετειακό σπριντ τρίαθλο στο Γκολφ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 228 ΦΟΡΕΣ

Μια επετειακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 18.00 με εκκίνηση στο Γκολφ Αφάντου από τους λάτρεις του τριάθλου στο νησί μας, περισσότερο για να θυμηθούν την ημέρα που άρχισαν όλα… Ήταν λοιπόν 1 Αυγούστου του 2010, όταν ο ιατρός Νίκος Χατζηνικόλας θέλησε να βάλει αυτό το δημοφιλές άθλημα στη ζωή αρκετών ανθρώπων στο νησί. Τότε στην παραλία Αφάντου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας και η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, γι’ αυτό και η ίδρυση συλλόγου ήταν επιβεβλημένη.

Ο Απόλλων Ρόδου έχει πια στις τάξεις του αρκετούς αθλητές που αγαπούν τις αποστάσεις και ιδιαίτερα το κολύμπι, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ενώ η Ρόδος είναι πια στον παγκόσμιο χάρτη του τριάθλου. Σήμερα λοιπόν θα γίνει ένα σπριντ τρίαθλο προπονητικού χαρακτήρα, με τους συμμετέχοντες να διανύουν 750μ. κολυμπώντας, θ’ ακολουθήσουν 20χλμ. με ποδήλατο από το Γκολφ ως τις Επτά Πηγές και πίσω, για να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους με 5χλμ τρέξιμο έως τη δεύτερη καντίνα εκεί στην παραλία.

Να σημειωθεί πως η διοργάνωση κάθε είδους αγώνα τριάθλου στη Ρόδο, από αυτόν του σπριντ έως και το Iron Man, είχε ως αποτέλεσμα τη συμφωνία με την Ocean Lava και την άνοδο του επιπέδου των συναντήσεων με αθλητές κι από άλλα σημεία του κόσμου. Ο εθελοντισμός είναι ό, τι έχει δώσει τα περισσότερα σ’ αυτήν την προσπάθεια και ο Νίκος Χατζηνικόλας παραμένει η ψυχή κάθε κίνησης για την ανάπτυξη του αθλήματος.
Από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε πως, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή συνάντηση θα πρέπει να βρίσκονται στο Γκολφ Αφάντου με τον εξοπλισμό τους το αργότερο ως τις 17.00.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.