Μανώλης Σαρικάς: Στην περιφέρεια υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας

Μανώλης Σαρικάς: Στην περιφέρεια υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας

Μανώλης Σαρικάς: Στην περιφέρεια υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 550 ΦΟΡΕΣ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μανώλη Γλυνού, γιατρός κ. Μανώλης Σαρικάς, επισημαίνοντας ότι στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας.

Ο ίδιος, τονίζει ότι στην απάντησή του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κρητικός αντί να απαντήσει στα ερωτήματά του πετά την... μπάλα στην εξέδρα, πάγια τακτική του περιφερειάρχη όταν τίθενται ερωτήματα από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας.

Αναφέρει, συγκερκιμένα, στην ανακοίνωσή του:
«Θέλω να επισημάνω στον κ. Κρητικό και να αναφέρω ότι δεν απαντά στα ερωτήματά μου, πετάει την μπάλα στην εξέδρα κατά την πάγια τακτική του Περιφερειάρχη όταν η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» υποβάλλει δύσκολες ερωτήσεις και τοποθετήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεν απαντά στο κύριο θέμα που έθεσα, δηλαδή στο έλλειμμα δημοκρατίας και την κακή λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μας αναφέρει λοιπόν ότι εργάζεται πυρετωδώς και αδιάκοπα για να λύσει τα προβλήματα των νησιωτών. Ας προσέξει όμως διότι από την πολλή δουλειά και την οσφυοκαμψία μην πάθει λουμπάγκο.
(Προσφέρομαι στην περίπτωση αυτή ως γιατρός να τον θεραπεύσω δωρεάν)
Τόση υπερπροσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του για να παρουσιάσει το απίθανο θέαμα με τις «αόρατες πινακίδες» στους δρόμους της Κω να πάει χαμένη; Όχι δα!!!

Γνωρίζοντας λοιπόν πως η σήμανση στους δρόμους είναι από τις λίγες αρμοδιότητες της Περιφέρειας και πως η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Κω είναι τραγελαφική κάνει να γελά και το ποικιλόχρωμον ερίφιον για τα χάλια αυτά που βαρύνουν αποκλειστικά την Περιφέρεια.

Ας κοιτάξει λοιπόν ως αντιπεριφερειάρχης να λύσει τα θέματα και προβλήματα του νησιού του ώστε να μη γίνεται περίγελος στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών το όμορφο νησί, και να μη πιάνει τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» στο στόμα του.
Οι Κώοι από παχιά λόγια και λόγια του αέρα έχουν χορτάσει».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο