Χωρίς νερό τα ξενοδοχεία στη Λάρδο

Χωρίς νερό τα ξενοδοχεία στη Λάρδο

Χωρίς νερό τα ξενοδοχεία στη Λάρδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1043 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να διανύουμε στη Ρόδο μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν όπου ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα, αλλά ακόμη κι αν είναι πανθομολογούμενο ότι ιδιαίτερα φέτος θα πρέπει να φυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού το τουριστικό μας προϊόν, μάλλον αυτό δεν είναι και πάλι αρκετό.

Οι λιγοστοί ξενοδόχοι που πήραν φέτος το ρίσκο να λειτουργήσουν τα καταλύματά τους, δεν φτάνει που ζουν με την αγωνία μήπως υπάρξει κάποιο κρούσμα ή μήπως συμβεί κάτι και στραβώσει το… κλήμα, έχουν να αγωνιούν και για τη «συνήθης ύποπτη» τα καλοκαίρια… ΔΕΥΑΡ!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Λάρδου, όπου τα δύο προηγούμενα 24ωρα στην τουριστική ζώνη με τα ξενοδοχεία στην περιοχή των Λοθιάρικων δεν είχαν σταγόνα νερό!

Μιλώντας στη «Ροδιακή» χθες ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Sunshine” κ. Δημήτρης Καπιώτης εξήγησε πως «από την Παρασκευή το πρωί δεν είχαμε σταγόνα νερό. Επικοινώνησα με κάθε αρμόδιο που γνώριζα. Με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλη Μανέττα, με τον αντιδήμαρχο Λινδίων κ. Νίκο Καραμαρίτη, με τον πρόεδρο της Κοινότητας Λάρδου κ. Γιώργο Καστανίδη, αλλά μέχρι τώρα (σ.σ. απόγευμα Σαββάτου) δεν έχει δοθεί λύση».

Μάλιστα ο κ. Καπιώτης συνέχισε λέγοντας ότι «ήδη έχουμε αρκετούς πελάτες στο ξενοδοχείο οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες. Δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Ξυπνάμε κάθε πρωί και φοβόμαστε να… ανοίξουμε τη βρύση, μήπως υπάρχει πρόβλημα!».

Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι ήδη εδώ και αρκετό διάστημα η ΔΕΥΑΡ έχει υπογράψει σύμβαση αρκετών χιλιάδων ευρώ με εργολάβο για να αναλάβει την επιδιόρθωση των βλαβών, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της επιχείρησης κ. Βασίλη Μανέττα στη «Ροδιακή», ωστόσο τελικά φαίνεται πως η λύση στο πρόβλημα για μια ακόμα χρονιά βρίσκεται στη σφαίρα του μεταφυσικού και του αδιανόητου…

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας