Συνελήφθη με 7 «φιξάκια» κοκαΐνης

Συνελήφθη με 7 «φιξάκια» κοκαΐνης

Συνελήφθη με 7 «φιξάκια» κοκαΐνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 792 ΦΟΡΕΣ

Συνολικά επτά «φιξάκια» κοκαΐνης είχε στην κατοχή του 41χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν μέσα στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν, επτά μικροσυσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα σουγιά. Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος του 41χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αλλοδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας για το ίδιο αδίκημα. Επίσης προχθές το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε σε έλεγχο που έγινε ότι καλλιεργούσε στην κατοικία του δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 80 εκατοστών μέσα σε γλάστρα και επίσης κατείχε κάνναβη ακατέργαστη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Για τον 49χρονο κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία ενώ το δενδρύλλιο και η μικροποσότητα κάνναβης κατασχέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»