Κυκλοφοριακές αλλαγές στην Κρεμαστή

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην Κρεμαστή

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1570 ΦΟΡΕΣ

Κυκλοφοριακές αλλαγές θα ισχύσουν στην Κρεμαστή, εξαιτίας των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, για τον Δεκαπενταύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 07 έως 23.08.2020 κατά τις ώρες από 19.00’ έως 01.00’ της επομένης ημέρας, καθημερινά και στις 23-08-2020 από ώρα 09.00’ μέχρι το πέρας της Αρχιερατικής Θειας Λειτουργίας και της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Ασωμάτων, στην περιοχή της Κρεμαστής, λόγω θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και συνεργάζονται με τους ρυθμιστές της κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»