Φιλανθρωπικό τουρνουά από τους Ιππότες

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τους Ιππότες

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τους Ιππότες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 147 ΦΟΡΕΣ

Φιλανθρωπικό τουρνουά προκειμένου να ενισχυθεί συμπολίτης μας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και έχει μεγάλη ανάγκη, διοργανώνουν το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο της Παστίδας οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης. Ήδη μάλιστα, πολλές είναι οι ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση του συλλόγου:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τις πρώτες συμμετοχές για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Παστίδας με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του συμπολίτη μας Καρύδη Παντελή. Ήδη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας οι Παλαίμαχοι Ρόδου- Διαγόρα, Παλαίμαχοι Αέρα Αφάντου, η ποδοσφαιρική ομάδα της αστυνομίας, η ποδοσφαιρική ομάδα της πυροσβεστικής, η ομάδα των Ιπποτών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου, η ομάδα της Αστέρας Παστίδας, εθελοντές ποδοσφαιριστές του νησιού που θα σχηματίσουν δύο ξεχωριστές ομάδες.

Επίσης μέχρι αύριο το μεσημέρι θα περιμένουμε συμμετοχές είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Στους αγώνες μας θα συμβάλουν με τη στήριξή τους και ο σύνδεσμος προπονητών Ρόδου.

Τέλος με τη συμμετοχή μας βοηθάμε όλοι τον Παντελή!!! Θα υπάρχει ένας κουμπαράς και οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει και να ενισχύσει την προσπάθειά μας, έσοδα από το κυλικείο του γηπέδου με τη στήριξη του Αστέρα Παστίδας θα διατεθούν στην οικογένεια του Παντελή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6943153323 Δανάς Γιώργος».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων