Νέος επενδυτής στον Διαγόρα!

Νέος επενδυτής  στον Διαγόρα!

Νέος επενδυτής στον Διαγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1201 ΦΟΡΕΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά του Διαγόρα!

Και αυτό διότι ο σύλλογος βαδίζει προς την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, ο μεγαλομέτοχος Κώστας Χρυσοχοΐδης είναι μια ανάσα από τα να παραχωρήσει τα κλειδιά του συλλόγου σε νέο επιχειρηματία, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σοβαρά στο νησί μας. Ο ίδιος δεν είναι Ροδίτης, όμως διατηρεί επιχειρήσεις στη Ρόδο και μάλιστα μια από αυτές είναι πασίγνωστη και βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης μας.

Ο ίδιος φέρεται να έχει αποφασίσει να κάνει ένα «άνοιγμα» και προς το ποδόσφαιρο, θέλοντας να επενδύσει στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας προκειμένου να τον οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να είναι επηρεασμένος από τις αρνητικές συνέπειες του κορωνοϊού και έχει κατά νου να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και να οδηγήσει τον Διαγόρα σε μεγάλες κατηγορίες.

Οι οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένεται να οριστικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς εκκρεμούν ορισμένες ακόμα συναντήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων θα συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες του νέου σχεδίου.

Συνεχίζουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες
Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε χθες ο ερασιτέχνης. Συγκεκριμένα:

«H προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 έχει ξεκινήσει, όπως άρχισαν και οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, που απευθύνεται σε παιδιά και νέους από 4 έως 17 ετών. Αρκετοί είναι οι γονείς που καθημερινά κάνουν εγγραφές και επανεγγραφές, αναγνωρίζοντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον «Γηραιό», μια προσπάθεια που έχει επίκεντρο μόνο τον αθλητή. Ένας από τους βασικούς σκοπούς των υπευθύνων της Ακαδημίας, είναι να θωρακίσει τους παίκτες από όλα τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζει η νεολαία σήμερα. Μέσα από την προπόνηση και το παιχνίδι, ο αθλητής μαθαίνει να συνεργάζεται, να καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και να γίνεται πιο κοινωνικός.

-Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας (πλατεία Διαγόρα 1) και στο τηλέφωνο 22410-28577 (ώρες γραφείου)».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.