Τον σύλλογο «Φύλακας Άγγελος» θα στηρίξει ο δήμος της Ρόδου

Τον σύλλογο «Φύλακας Άγγελος» θα στηρίξει ο δήμος της Ρόδου

Τον σύλλογο «Φύλακας Άγγελος» θα στηρίξει ο δήμος της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 397 ΦΟΡΕΣ

Τη στήριξή του στο έργο και τους σκοπούς του φιλανθρωπικού συλλόγου «Φύλακας Άγγελος», διατύπωσε ο Δήμος της Ρόδου διά του Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού κ. Κώστα Ταρασλιά, ο οποίος χθες δέχθηκε μέλη του, με μπροστάρη τον γνωστό σε όλους Γιώργο Αγγελόπουλο ή «Ντάνο» του Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα μέλη του φιλανθρωπικού αυτού Σωματείου, ευρισκόμενοι καθ’ οδόν για το νησί της Σύμης, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Ρόδου, όπου και έγιναν δεκτοί από τον κ. Ταρασλιά και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη.

Συγκεκριμένα, τον Δήμο Ρόδου επισκέφθηκαν, εκτός από τον κ. Αγγελόπουλο, ο κ. Τάσος Δούγκας, ο οποίος είναι ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ο κ. Γιάννης Κόνσουλας, ο οποίος είναι Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Εφετείου Λάρισας. Σημειώνεται ότι η επίσκεψη στο Δημαρχείο (σ.σ. αλλά και στην Περιφέρεια όπως έγινε γνωστό), πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της συμπατριώτισσάς μας, καθηγήτριας ΕΜΠ κας Τόνιας Μοροπούλου, ενώ παρούσα ήταν και η επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας και μέλος του συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» κα Μαίρη Μοσχή.

Ο φιλανθρωπικός Σύλλογος «Φύλακας Άγγελος» ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του κ. Αγγελόπουλου όταν τον πλησίασε ένα παιδί σε μία εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του. Το έργο του εστιάζεται στην προστασία και την υποστήριξη των κακοποιημένων παιδιών.

Από πλευράς Δήμου Ρόδου, ο κ. Ταρασλιάς αλλά και ο κ. Καμπούρης χαιρέτισαν την πρωτοβουλία αυτή και δήλωσαν στους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι ο Δήμος θα είναι υποστηρικτής και αρωγός στο έργο τους και όπου μπορεί να συνδράμει για τους σκοπούς του Συλλόγου και είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα για την επίτευξη των σκοπών του. Τα μέλη του Συλλόγου συζήτησαν για αρκετή ώρα τους σκοπούς της ίδρυσής του με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικό είναι ότι στο μέχρι τώρα έργο του Συλλόγου περιλαμβάνεται η δημιουργία χώρου στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, όπου μπορούν να φιλοξενούνται παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση κατά τις ώρες που χρειάζεται να είναι εκεί.

Επίσης, από πλευράς του κ. Ταρασλιά εκφράστηκε το ενδιαφέρον να δημιουργηθούν αντίστοιχες δομές και στη Ρόδο.

Από την πλευρά του, ο «Ντάνος» είπε ότι γνωρίζει καλά τη Ρόδο από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής εδώ, αφού όπως είναι γνωστό, για μία-δύο σεζόν, έπαιξε στην ομάδα της «Ρόδου» όταν ήταν στις εθνικές κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς