Ο Μαίος Καμπουράκης σκέφτεται την παραίτηση

Ο Μαίος Καμπουράκης σκέφτεται την παραίτηση

Ο Μαίος Καμπουράκης σκέφτεται την παραίτηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 338 ΦΟΡΕΣ

«Καυτό» κατά τα φαινόμενα αναμένεται να είναι το επόμενο διάστημα όσον αφορά την επόμενη ημέρα στον Διαγόρα.

Και αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις τελευταίες πληροφορίες, δεν βλέπουν άπαντες με καλό μάτι αυτή τη μεταβίβαση μετοχών που δρομολογεί ο Κώστας Χρυσοχοΐδης σε άλλον επιχειρηματία που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο νησί μας.

Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μαίος Καμπουράκης, ο οποίος για τους δικούς του λόγους οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τους ακριβείς λόγους που τον οδηγούν στο να κάνει τέτοιες σκέψεις οι οποίες είναι φανερό πως σχετίζονται με την απόφαση που έχει λάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σχετικά με την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι αντιδρούν στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα η αλήθεια όχι και τόσο ευχάριστο, πάνω που η ομάδα είχε αρχίσει να λειτουργεί ενόψει της νέας χρονιάς, κάνοντας τις ανανεώσεις της αλλά και μια μεταγραφή και περιμένοντας πλέον τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση.

Με φόντο το ...«Ακταίον»!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής», ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας είναι ο ιδιοκτήτης του «Ακταίον».

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Κώστα Χρυσοχοΐδη για να αποτελέσει το νέο μεγαλομέτοχο του συλλόγου. Μάλιστα, όλα συνηγορούν στο ότι υπάρχει οριστική συμφωνία και τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές χθες, απέμεναν μόνο ορισμένα διαδικαστικά θέματα προκειμένου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εκτός λοιπόν πολύ μεγάλου απροόπτου, ο Διαγόρας βρίσκεται ήδη σε νέα χέρια και το μόνο που απομένει να μάθουμε πέρα από τα τυπικά της μεταβίβασης είναι ποιος θα είναι ο ρόλος του Κώστα Χρυσοχοΐδη στον «γηραιό» και ποιος θα είναι ο νέος σχεδιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!