Ο Ροδήλιος χάρισε το χρυσό του μετάλλιο στον Κολιάδη

Ο Ροδήλιος χάρισε το χρυσό του μετάλλιο στον Κολιάδη

Ο Ροδήλιος χάρισε το χρυσό του μετάλλιο στον Κολιάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Το «ευχαριστώ» για τη στήριξη και τη βοήθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του εξέφρασε μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο ο Ροδήλιος στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη την περασμένη Δευτέρα.

Με την επιστροφή του από τα πανελλήνια πρωταθλήματα ποδηλασίας πίστας, ο ροδίτικος σύλλογος επισκέφτηκε τον επικεφαλής του οργανισμού και του προσέφερε το μετάλλιο της πρώτης θέσης στο ομαδικό των Εφήβων στο ΟΑΚΑ.

Ο ΔΟΠΑΡ κι ο Αλέξανδρος Κολιάδης συνέβαλαν στο να παραχωρηθεί η πίστα του σταδίου «Διαγόρας» για προπονήσεις, προκειμένου να φτάσουν οι αθλητές στη διάκριση.

Η ανακοίνωση του Ροδήλιου για την κίνηση αυτήν:
«Ο ποδηλατικός όμιλος Ροδήλιος, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου επισκέφτηκε τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να του προσφέρουν το μετάλλιο της ομάδας τους που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό πίστας ως ένδειξη τιμής και ευχαριστίας για τη βοήθεια που παρείχε ο οργανισμός στον όμιλο. Η παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σημερινή εξέλιξη τους.

Τον πρόεδρο επισκέφτηκαν οι αθλητές:
Σταμάτης Σαββάκης, Ιωάννης Μπιλιάς, Ιάκωβος Κούρος, Ιωάννης Μιαούλης, Κυριάκος Παπασταματάκης μαζί με τον προπονητής τους, Αναστάσιο Μανουκίαν και τον πρόεδρο Ιωάννη Παπασταματάκη.

Μίλησαν επίσης για τη σπουδαιότητα του πανελλήνιου αγώνα ποδηλασίας δρόμου που διοργανώθηκε στο νησί μας 24-26 Ιουλίου, μετά από 40 χρόνια, και πως ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για τους Ροδίτες αθλητές να αγωνιστούν στο τόπο τους.

Η πραγματοποίηση του πανελλήνιου αγώνα στο νησί οφείλεται στη συνεργασία του Αλέξανδρου Κολιάδη και του Ροδήλιου, ώστε ν’ αποτελέσει μία οργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με πολλούς να δηλώνουν τον θαυμασμό τους.

Η ομάδα του Ροδήλιου ξεχώρισε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας το περασμένο Σαββατοκύριακο καταλαμβάνοντάς την πρώτη θέση στην κατηγορία Εφήβων.

Ο Ροδήλιος επέστρεψε στο νησί με 7 φανέλες και 12 μετάλλια. Οι ασταμάτητες προπονήσεις, το πάθος των αθλητών και η προσπάθεια τους ανταμείφθηκε και είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους, Κώστα Πανταζή και Αναστάσιο Μανουκιάν.

Συγχαρητήρια και ευχόμαστε πάντα πρωταθλητές!».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων