Απατεώνας εμφανίστηκε ως αντιδήμαρχος και εξαπάτησε επιχειρηματία της Κω

Απατεώνας εμφανίστηκε ως αντιδήμαρχος και εξαπάτησε επιχειρηματία της Κω

Απατεώνας εμφανίστηκε ως αντιδήμαρχος και εξαπάτησε επιχειρηματία της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 481 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερα από 2.000 ευρώ κατάφερε άγνωστος δράστης, που εμφανίστηκε ως Αντιδήμαρχος Κω, να αποσπάσει από επιχειρηματία του νησιού, με τη μέθοδο της διαφοράς χρημάτων από «εκ παραδρομής» κατάθεση για αγορά προϊόντων!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε προχθές το πρωί στην Κω και απογευματινές ώρες καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού το οποίο διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν προχθές το πρωί, όταν ο επιχειρηματίας που ασχολείται με την πώληση οπωροκηπευτικών δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από άνδρα, ο οποίος του δήλωσε ότι είναι... αντιδήμαρχος της Κω!

Ο «αντιδήμαρχος» λοιπόν έκανε παραγγελία στον επιχειρηματία διάφορα κηπευτικά προϊόντα συνολικής αξίας 700 ευρώ. Μάλιστα, ζήτησε και τον αριθμό λογαριασμού σε τράπεζα του επιχειρηματία, προκειμένου να του καταθέσει τα χρήματα για την αξία των προϊόντων που παρήγγειλε.

Λίγο αργότερα ο ίδιος άνδρας επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και του είπε πως εκ παραδρομής αντί να καταθέσει 700 ευρώ που ήταν η αξία της παραγγελίας στο λογαριασμό του, του είχε καταθέσει το ποσό των 7.000 ευρώ και ζήτησε από τον επιχειρηματία να του επιστρέψει τη διαφορά. Με τον τρόπο αυτό ο άγνωστος δράστης κατάφερε να πείσει τον επιχειρηματία να του καταθέσει σε λογαριασμό που του έδωσε ποσό άνω των 2.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας μόλις αντιλήφθηκε ότι εξαπατήθηκε κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους