Κλοπές και διαρρήξεις στα περίπτερα της Ρόδου

Κλοπές και διαρρήξεις στα περίπτερα της Ρόδου

Κλοπές και διαρρήξεις στα περίπτερα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2124 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών τους, έχουν προκαλέσει τα συνεχόμενα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε περίπτερα της περιοχής μας.

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στη «Ροδιακή», τέτοιου είδους περιστατικά είναι αρκετά συχνά στο νησί μας και κυρίως στην πόλη της Ρόδου, γεγονός που έχει αγανακτήσει τους υπεύθυνους των περιπτέρων καθώς δεν ξέρουν τι να κάνουν για να προστατευθούν οι ίδιοι και οι επιχειρήσεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε προχθές αργά το βράδυ σε ένα κεντρικό περίπτερο της πόλης μας.

Ο υπάλληλος που την ώρα εκείνη απασχολούνταν στην επιχείρηση, έφυγε για ελάχιστα λεπτά από το περίπτερο για να πάει και να αφήσει ορισμένα πράγματα στο αυτοκίνητο του το οποίο βρισκόταν ακριβώς απέναντι.
Αυτά τα ελάχιστα λεπτά ήταν που εκμεταλλεύθηκε και άγνωστος δράστης, ο οποίος και κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην επιχείρηση και να αφαιρέσει όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο, περίπου 80 ευρώ σύμφωνα με τη δήλωση του ιδιοκτήτη.
Ο άγνωστο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία διενεργεί τη σχετική προανάκριση.

Φαίνεται όμως πως η κλοπή αυτή ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι!
Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κλοπή στην επιχείρηση του, ενώ επεσήμανε τους κινδύνους που διατρέχουν όσοι από τον κλάδο τους λειτουργούν και βραδινές ή μεταμεσονύκτιες ώρες, καθώς όπως τόνισε ουδεμία προστασία υπάρχει είτε το περίπτερο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, είτε σε λιγότερο κεντρικό.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από τους αρμόδιους φορείς, προτού η κατάσταση γίνει χειρότερη και επιτέλους να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους συναδέλφους του.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών