Στάση αναμονής για τα “Run Greece”

Στάση αναμονής για τα “Run Greece”

Στάση αναμονής για τα “Run Greece”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται για το αν θα διεξαχθούν ή όχι τα “Run Greece” ανά τη χώρα, μεταξύ αυτών και της Ρόδου, προγραμματισμένο για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι κάθε χρόνο οι ηλεκτρονικές εγγραφές της διοργάνωσης ξεκινούν τέλη Αυγούστου όσον αφορά τους δρομείς του νησιού μας, είναι πολύ πιθανόν ο ΣΕΓΑΣ να ενημερώσει προσεχώς για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικώς με τη δημοφιλή διοργάνωση 5 και 10χλμ.

Η ομοσπονδία από την πλευρά της επανόρισε πριν από καιρό τους αναβληθέντες εξαιτίας του κορωνοϊού αγώνες της άνοιξης και ο πρώτος μάλιστα είναι να γίνει στην Αλεξανδρούπολη στις 6 Σεπτεμβρίου.

Τα δεδομένα που ουσιαστικά καθιστούν δύσκολη τη διεξαγωγή των αγώνων είναι δύο κι έχουν να κάνουν κατ’ αρχάς με το γεγονός ότι οι Περιφέρειες όλης της χώρας διέθεσαν τα κονδύλια του αθλητισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πώς, αυτή την εποχή υπάρχει το δεύτερο «κύμα» της με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Είναι λοιπόν στους… παροικούντες στη στιβική Ιερουσαλήμ γνωστό ότι υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να γίνουν τα ‘Run Greece’ ή ακόμα κι αν τελικώς με κόπο βγει απόφαση διοργάνωσής τους, δεν θα έχουν σχέση με όσα ξέραμε και χαρακτήριζαν τους αγώνες τους.

Το πιθανότερο είναι λοιπόν ότι πάνε προς αναβολή οι αγώνες ή θα γίνουν με διαφορετική μορφή εξαιτίας του ότι δεν θα υπάρχει επαρκής χρηματοδότηση, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά την τελευταία… στιγμή.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς