Δημοπρασία για ενοικίαση του ακινήτου στον σταθμό ταξί της Ρόδου

Δημοπρασία για ενοικίαση του ακινήτου στον σταθμό ταξί της Ρόδου

Δημοπρασία για ενοικίαση του ακινήτου στον σταθμό ταξί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 983 ΦΟΡΕΣ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΥ «Δ.Ε.Ρ. Μ.Α.Ε.» έκανε γνωστό ότι εκθέτει σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό (δημοπρασία) την (υπ)εκμίσθωση ενός μονώροφου κτίσματος, ευρισκόμενου στην πλατεία Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας στο κέντρο της πόλεως Ρόδου.

Περίληψη βασικών όρων εκμίσθωσης:
- Η διάρκεια της σκοπούμενης μίσθωσης ορίζεται δωδεκαετής (12 έτη), αρχής γενομένης από την κατάρτισή της.
- Ως χρήση των χώρων ορίζεται αποκλειστικά αυτής της λειτουργίας τους ως καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, της μορφής που επιτρέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία
- Το προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα δεν δύναται να είναι μικρότερο από χίλια (1.000) Ευρώ, πλέον του συνόλου του εκάστοτε ισχύοντος τέλους χαρτοσήμου επί του εκάστοτε μισθώματος.

- Η αναπροσαρμογή του μισθώματος συμφωνείται ετήσια, αρχής γενομένης ήδη μετά το πρώτο έτος της μίσθωσης, και θα υπολογίζεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί του επιτευχθέντος ποσού του μισθώματος.
- Η δημοπρασία θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου στις 11/09/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

- Οι προτιθέμενοι να συμμετάσχουν στη δημοπρασία, για να γίνουν δεκτοί σε αυτή, θα πρέπει να προσκομίσουν, εκτός των άλλων δικαιολογητικών που προβλέπει η διακήρυξη, συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, υπόδειγμα της οποίας παρατίθεται ως παράρτημα της αναλυτικής διακήρυξης . Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής των υποψηφίων θεσπίστηκε η 09 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00. Στη δημοπρασία συμμετέχουν μόνον όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις, οι οποίες περιέρχονται στην εκμισθώτρια εταιρεία με κάθε πρόσφορο τρόπο έως την προαναφερόμενη ώρα λήξης παραλαβής. Οι δηλώσεις συμμετοχής στη δημοπρασία υποβάλλονται στα γραφεία της εταιρείας.

Πληροφορίες λαμβάνονται στο τηλέφωνο 22410 37090 ή στο Fax 22410 73073 ή μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας: info@kallitheasprings.gr.
Αντίτυπα της διακήρυξης αυτής καθώς και πληροφορίες σχετικά με αυτήν δίδονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας. Η διακήρυξη και τα παραρτήματα αυτής διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: www.kallitheasprings.gr

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη