Κώστας Κωσταρίδης: «Επιτέλους ας φωτιστεί και το πάρκο της οδού Βύρωνος»

Κώστας Κωσταρίδης: «Επιτέλους ας φωτιστεί και το πάρκο της οδού Βύρωνος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2084 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή προς τη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Ρόδου αλλά και σε κάθε αρμόδιο, απέστειλε χθες ο γνωστός επιχειρηματίας - ξενοδόχος συμπολίτης μας κ. Κώστας Κωσταρίδης, ζητώντας να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία φωτισμού του πάρκου στην οδό Βύρωνος, το οποίο βρίσκεται περιμετρικά της Τάφρου.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του, πρόκειται για ένα πάρκο που αποτελεί πραγματική φυσική ομορφιά της πόλης μας, το οποίο δυστυχώς εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, τις βραδινές ώρες μετατρέπεται σε σημείο παραβατικότητας.

Αναφέρει, συγκεκριμένα, στην επιστολή του:
«Θέλω να σας επισημάνω το πρόβλημα που δημιουργείται στο πάρκο της οδού Βύρωνος από την παντελή έλλειψη φωτισμού. Επεισόδια, παρενοχλήσεις σε ανέμελους συμπολίτες μας και τουριστών.

Επανειλημμένα παράπονα πελατών μας τα οποία μεταφέρονται στα πρακτορεία και δυσφημείται η περιοχή και να δημιουργείται πρόβλημα στο Ξενοδοχείο μας. Στη δύσκολη συγκυρία του τουρισμού παρακαλώ θερμά να ενεργήσετε άμεσα.

Το πάρκο χρειάζεται άπλετο φωτισμό με φωτιστικά (άσπρους στύλους) όπως τα άλλα πάρκα γύρω από την Τάφρο (απέναντι από Πανεπιστήμιο και Πλατανάκια). Στο σκοτάδι δημιουργούνται εστίες κατασκήνωσης και συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων».

Με εκτίμηση:
Κωσταρίδης Κων/νος
Ξεν. «ΑΘΗΝΑΙΟΝ».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο