Σενάριο για αγώνες δρόμου το φθινόπωρο στη Ρόδο ταυτόχρονα με το Run Greece

Σενάριο για αγώνες δρόμου το φθινόπωρο στη Ρόδο ταυτόχρονα με το Run Greece

Σενάριο για αγώνες δρόμου το φθινόπωρο στη Ρόδο ταυτόχρονα με το Run Greece

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Μάλλον περισσότερο από ποτέ …παίζει το σενάριο να γίνουν τελικώς μέσα στο φθινόπωρο στην πόλη της Ρόδου αγώνες δρόμου στην ίδια διαδρομή των Run Greece, αλλά με διαφορετικές συνθήκες και ονομασία, εξαιτίας του ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης από την τοπική αυτοδιοίκηση όπως τα προηγούμενα χρόνια λόγω των πόρων που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως αναφέρθηκε και τις προηγούμενες μέρες, αναμένεται πια επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΕΓΑΣ για το τι πρόκειται να γίνει σχετικώς με τα Run Greece που πάνε προς ματαίωση, ειδικά τώρα με το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Άρα, οι ΕΑΣ ανά τη χώρα, μεταξύ αυτών και της Δωδεκανήσου, πιθανότατα θα φτιάξουν ένα δικό τους δρομικό καλεντάρι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε περιοχής και τηρώντας απαρέγκλιτα το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και όποιες οδηγίες δοθούν από την πολιτεία.

Οι δρομείς είναι αυτό το διάστημα «διψασμένοι» γι’ αγώνες κι έτσι όλα θα γίνουν προς την κατεύθυνση τού να μείνει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος κοντά στις αποστάσεις και την άθληση γενικότερα, χωρίς να καταστραφεί ό, τι χτίστηκε την τελευταία δεκαετία περίπου. Όλα αυτά θα γίνουν βεβαίως αφού αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΑΣ Δωδεκανήσου το ερχόμενο Σάββατο μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες της στα γραφεία επί της Βύρωνος στο βοηθητικό του σταδίου «Διαγόρας».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.