Με νεανική ομάδα ο Ροδήλιος στο Πανελλήνιο πίστας

Με νεανική ομάδα ο Ροδήλιος στο Πανελλήνιο πίστας

Με νεανική ομάδα ο Ροδήλιος στο Πανελλήνιο πίστας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα θέλει ο Ροδήλιος, όσον αφορά τα Πανελλήνια της πίστας, το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, μετά απ’ αυτό των Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων.

Το πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών είναι η σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση και ο σύλλογος από τη Ρόδο θα συμμετάσχει με μια νεανική, στο μεγαλύτερο μέρος της, αποστολή. Εκτός του Κυριάκου Παπασταματάκη που ανήκει στην κατηγορία Ανδρών, θα ταξιδέψουν οι Έφηβοι δεύτερη χρονιά φέτος: Σταμάτης Σαββάκης, Ιάκωβος Κούρος, Γιάννης Μπιλιάς και Γιάννης Μιαούλης.
Κάποια στοιχεία για τους αγώνες στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο:

Τα αγωνίσματα:
Άνδρες: Ταχύτητα, 1000μ. Ατομική Χρονομέτρηση, Ατομικό Πουρσουίτ 4χλμ., Αγώνας Πόντων 30χλμ., Σκρατς 15χλμ., Ομαδικό Σπριντ, Κέιριν, Ομαδικό Πουρσουίτ 4χλμ., Μάντισον 4χλμ.
Γυναίκες: Ταχύτητα, 500μ. Ατομική Χρονομέτρηση, Ατομικό Πουρσουίτ 3χλμ., Αγώνας Πόντων 20χλμ., Σκρατς 10χλμ., Ομαδικό Σπριντ, Κέιριν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Δευτέρα 7/9/2020, και ώρα 12:00 το μεσημέρι, το αργότερο, στο e-mail της Ομοσπονδίας eopbike@otenet.gr, στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής στην μορφή excel που έχει αυτό, χωρίς να γίνεται μετατροπή σε PDF η φωτογραφία.

Ανάδειξη Πρωταθλήτριας Ομάδας:
Για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Ομάδας κάθε ηλικιακής κατηγορίας, θα εφαρμόζονται οι Γενικοί Κανονισμοί της ΕΟ Ποδηλασίας άρθρα 1.4.015, 1.4.016 και 1.4.017. Η Ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα λάβει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ομάδας Πίστας 2020 για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών χωριστά.

Απονομές Επάθλων: Όπως ορίζονται από το πρόγραμμα. Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται στις απονομές υποχρεωτικά με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

Πρόγραμμα Αγώνων: Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί μετά το Τεχνικό Συνέδριο και μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα (πχ. Ματαίωση αγωνισμάτων κ.λπ.). Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ό,τι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου